Att välja rätt nyans till väggen …

Mina ögon går i kors med tanke på att jag vaknade tidigt även imorse. Efter en lunch på stan med en kollega gick jag till apoteket och hämtade ut min Propovan. Just nu hade jag dock velat ligga på någon spa, få massage i sköna oljor och sova …

Igen spa dock här hemma där det råder istället lite smått kaos … Nicole som packar och tvättar då hon imorgon bitti åker till Bali med sin väninna, alla känslor kring det, målning väggar i vardagsrummet och hall and you name it. Allt ligger på balkongen och i mitt sovrum och imorgon bitti, innan jag ska till jobbet, kommer fönsterputsning samt att jag har lämnat gardiner på kemtvätt.

Får leva på nudlar nästa månad men så värt att få en liten uppfräschning under hösten som är min ”krypa in” favoritårstid. Då är det lite mer legitimt att bara vilja vilja mysa hemma.

Valet av färg visade dig sig vara svårare än jag hade tänkt mig. Först hade jag nämligen valt en färg som heter Haga som skulle vara mer åt sand men när den väl kom upp på väggarna gick nyansen åt det gula vilket kanske inte riktigt syns så tydligt på bilderna nedan.

Vet inte hur många ggr jag har gått och tittat på väggarna innan jag bestämde mig för att färgen blev, helt enkelt, inte som jag hade tänkt mig och ska man göra något ska man allt bli nöjd vilket jag är nu efter att ha ändrat nyans.

Bilder på det kommer när den nya färgen har torkat och imorgon ska en omgång till målas på vissa ställen innan just den delen är finito.

Tänk om jag bara hade haft ett trollspö <3

2 thoughts on “Att välja rätt nyans till väggen …

  1. Ett tips! Kolla på Rusta efter färgen koala, Den är så fin när den kommer upp på väggarna och varm. 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *