============================================================

tisdag 1 november 2022

Skit-dag. Bokstavligen.

JAG GER FAN UPP SNART!!!


Nu ligger jag här i soffan och fryser under duntäcket. Det blir gärna så att man blir lite frusen och dann när man har fakking ränn-sk*ta i kubik!!

Jamen jag blir nå så förbannad!

I morse fick jag avbryta snabbt på ICA - bara betala, lasta in och åka hem i rappaste rapp då jag fick akut magknip. Hade alltså inte ätit någonting alls, eftersom jag skulle iväg. Men det var visst ointressant för min mage.

Sen samma sak när jag ätit frunch. Och samma sak efter eftermiddagsfika.

Och nu efter middagen är det totalt jävla kaos igen.

Jag måste få ordning på det här innan det är dags för morgondagens stora begivenhet - konsert inne i Kungliga Hufvudstaden - för annars är det fullkomlig katastrof!

Fans jävla faan!!!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Mellan eftermiddagskaos och middagskaos åkte jag ner på lokala centrumet för att eventuellt shoppa lite. Provade skinnbrallorna jag kikat på, men jag kommer ALDRIG att utsätta varken mig eller andra för det någonsin mer!

Jag är så jävla tjock nu att jag knappt känner igen mig själv. Och det ÄR verkligen så. Det är inget jag bara säger. Det är så.

Och inget fel i att vara tjock. Absolut inte. Jag har bara så otroligt svårt att hitta kläder som passar. Det är en enorm stress faktiskt.

Jag ser ju massor med svinsnygga stora tjejer där ute som rockar varenda outfit. Varför kan jag inte hitta dessa plagg? Eller varför passar de inte när jag väl hittar dem?

Grejen är att jag är kort och många stora storlekar förutsätter att om man är tjock så är man också lång. Det kunde inte vara mer fel! Vi är många korta tjockisar med köpkraft! Fixa plaggen åt oss också så ska ni se att det finns pengar att tjäna!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Men som sagt.
Just nu kan jag inte gärna beskriva den här dagen som något annat än en riktig jävla skit-dag. På alla plan.
Vågar inte ens tänka på morgondagen just nu.

Bajs.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Inga kommentarer: