============================================================

torsdag 3 november 2022

☆ Paint the town Green ☆

Igår var det ÄNTLIGEN dags! SOM vi har väntat! I mars 2020 hade vi planerat att åka till Köpenhamn för att se dem. Sen kom pandemin. Sen skulle de komma i februari 2022 och biljetter köptes. Sen blev det datumet flyttat till igår. Så det har varit en PLÅGSAMT lång väntan, men till slut var det dags!


♡♡ The Script @ Berns Stockholm ♡♡


Jag själv var på vippen att behöva ställa in allting då jag inte fick någon ordning alls på magen. Men jag gjorde det enda jag kunde göra - jag åt så lite jag någonsin vågade, och säkrade upp med dubbel dos Imodium. INGENTING kommer mellan Kärringa' och de irländska boysen!



Vi tog bilen in - jag skulle ju ändå inte dricka något så jag kände att det var rätt så najs att ha bilen sen när vi skulle hem.

Sen tog vi en snabb vända in på Friday's för en drink till min kompis och en Cola till mig, innan vi gick till Berns. Asså vilken cool lokal att ha konsert i ändå! Ingen jättelokal - tror de tar in max typ 1100 vid konsert - men jäklar vad mycket roligare det är med en mindre konsert än en stor arena! Vi stod fan nästan PÅ grabbarna när de kom ut i publiken och spelade!



Det var verkligen en helt ljuvlig kväll! Musiken! Sällskapet! Magen (ja den skötte sig alltså)!

Som förband hade man med sig en annan irländsk artist - Moncrieff hette han - och jag måste säga att när han började sjunga så blev jag helt golvad! Vilken röst! Vilka låtar! ♡ Lyssna gärna in honom på Spotify!



Idag är jag trött. Men framför allt har jag ont i huvudet. Dels tror jag att det är från nacken - det kändes att stå så länge och hoppa upp och ner på ett hårt golv i flera timmar igår - och sen tror jag att mat- och vätskebrist igår gjorde sitt. Kände mig nästan bakfull i morse fast jag inte druckit alkohol på månader!

Men den här kvällen var den bästa på länge! Jag visste inte hur mycket jag faktiskt behövde den!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: