============================================================

lördag 5 november 2022

☆ Lördagens ☆

Ja inte vet jag hur det gick till, men utan att egentligen ha tänkt alls sa jag "ok" när Maken tyckte att vi skulle till IKEA idag.

Idag. Samma dag som uppenbarligen precis exakt ALLA andra tyckte att IKEA var värsta bästa stället att hänga en gråtrist regnig lördag.

Way to go. Verkligen.

Men vi behövde verkligen ta tag i det där med bänkbelysning i köket nu. När vi renoverade i somras var behovet inte så stort pga det naturliga ljuset, så att säga. Men nu när den eviga natten liksom sänkt sig över oss så är det ju svårt att använda köket efter typ 15.

Så IKEA blev det. Och 2 tusen loppor blev kostnaden. Det, och ett halvt livs tålamod pga har ingen ORK just nu. Men det är ju bra att han är lite mer fokuserad på uppgiften, så att säga.



På något sätt hann klockan bli fem väldigt, väldigt snabbt, och när vi fått upp belysningen ville jag dra till gravarna och tända ljus.

Det är ju både vackert och jobbigt på samma gång. Svärfar, Lilla Mamma och Lillebrors fru vilar på samma kyrkogård så vi brukar besöka alla tre när vi är där. Det är fint. Och det är jobbigt. Lilla Mamma hade fyllt 78 år nu i november om hon hade fått leva. Men hon fick bara bli 67 år. Hon hann aldrig ens börja njuta av den där pensionen hon hade längtat så länge efter. Det gör mig ont att vi inte fick gå henne kvar längre än så.

De fattas oss allihopa.
Och just idag känns det lite extra mycket.



♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: