============================================================

fredag 4 november 2022

♡ Fredag ♡


   
Ikväll har Dottern varit på Spök-kväll i stallet. Det brukar vara en rolig och lite läskig kväll. De är så himla pyssliga där ute. Stall-tjejerna. Mysigt.

Sonen är hos en kompis och ska sova kvar där. Jag kommer väl som vanligt att vara super-nojig men det är bara att bita ihop.

Nu har vi väldigt lite bekymmer med våra kids men rent generellt skulle jag ändå säga att det är fan så mycket jobbigare att vara tonårsförälder än att vara småbarnsförälder. När de var små var det sömnen, magsjukan och sånt jox som var kämpigt. Nu är det ju helt andra grejer man behöver oroa sig för. Har de kompisar? Hur går skolan? Var är de nu? Vem är de med? Sköter de sig? Har de kommer fram ordentligt? Är det cigarettrök det luktar?

Man är fan helt slut av att vara förälder! :-D

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Jag FATTAR inte exakt hur det gick till, men plötsligt har jag blivit insnöad på att laga pasta. Jag är ju rätt trött på att laga mat rent allmänt, det blir alldeles för ofta att man bara slänger in halv-färdiga grejer i ugnen. Men jag har mer och mer känt att jag vill ha LAGAD mat. Och då är ju pasta ändå rätt bra. Enkelt men ändå jäkligt gott.

Så av det här:



Blev det så här:




Asså det var ju SÅ jävla gött, detta!
Om jag får säga det själv alltså!
Fan vad nöjd jag blev!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: