============================================================

tisdag 18 oktober 2022

☆ Varning! ☆

Man ska aldrig gå och lägga sig sur eller arg. Eller osams. Det sa alltid min Lilla Mamma. Och jag tror på det där. Det är en bra grundregel. Vi bråkar inte jätteofta här hemma men när det händer är det alltid jag som försöker lappa ihop det och prata ut. Alltid. Utan undantag.

Men ibland är jag bara "skavig". Det är inte ett specifikt bråk som ligger bakom utan ibland är det bara too f*king much av allt.

Så är det ikväll. Jag är skavig som 17! Allt stör mig just nu. Jag är som en rabiat tonåring som blir helt vansinnig för att någon ANDAS för högt!

Och då när man redan är trött och less och irriterad så blir ju allt annat så jävla mycket jobbigare också. Som att täcket hamnar åt fel håll, med fotändan uppåt. Eller att hörlurarna fastnar i väskan och går sönder. Eller att batteriet till tandborsten tar slut. Eller att tvättstugan är för trång, huset är för stökigt, maten är för dyr och kroppen är för tjock.

Kommer bli lätt att somna idag. Verkligen. Klockan är redan halv tolv och trots att jag är supertrött så är jag för uppe i varv för att sova. Och inte kan jag lyssna på lugnande meditationsmusik heller för att HÖRLURARNA GICK F*KING SÖNDER!!

Det blir en lång natt detta.
Och en ännu längre morgondag.


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Inga kommentarer: