============================================================

måndag 31 oktober 2022

Skräp-Tråk-Dag

Kan eventuellt haft den TRÅKIGASTE dagen i mannaminne idag. Nämen jag har ju jobbat och så, och det är ju inget speciellt sådär. Men både jag och mina kollegor var alla så uppe i vårt eget så jag pratade knappt med någon idag. Bara fullt fokus jobb. Bra såklart. Men kanske inte jättekul precis exakt hela tiden.

Sen ballade i och för sig magen ur också. Jag drack en smoothie på plats i morse och ja, jag borde väl ha vetat bättre helt enkelt.



OBS! Detta är ABSOLUT ingen diss mot Brämhults! Den här smoothien har jag druckit förr, speciellt under min endast-flytande-föda-fas i höstas, och det var inga problem alls. Och man KAN faktiskt inte begära att Brämhults ska ta smällen för att min mage har uppenbara issues med att ta order från andra (mig).

Men min förmiddag blev så att säga en hejdundrande IBS-fest i min mage och i mina tarmar och efter både smärta och fem race till badrummet så var jag liksom färdig med den här dagen, kan man säga.

Men visst. Med lite medikament lugnade det ner sig och jag jobbade färdigt. Åt inte jättemycket på hela dagen såklart men vad ska man göra?

När jag kom hem var Dottern redan hos kompisar för Halloween-firande, så jag och Boysen åt middag ihop. Fläskytterfilé med pepparsås och potatismos. Det funkade som förväntat bättre. Än så länge är middagarna okej verkar det som.

Och sen... ja... sen skulle Sonen träna och Maken kolla på något program om allergier (snark....) så jag somnade i soffan.

Och 23 hämtade jag Dottern.

Vilken jävla dag.
Bättre lycka i morgon, tänker jag?
Jag tänker jobba hemma resten av veckan, så även i morgon. Det var inte tänkt så från början men jag känner efter idag att jag vill jobba i stora pösiga kläder, med värmedyna på magen och sittandes under ett duntäcke, så då tror jag att kontoret blir lite fel.
Jag är så tacksam att jag kan och får jobba hemma när jag behöver. De vet att jag jobbar och de litar på mig. Och jag känner att de bryr sig om att jag ska må bra. ♡

Så. Omstart Tisdag, helt enkelt.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: