============================================================

söndag 23 oktober 2022

Sköna Söndag

Det var ju såklart inte min plan att vakna 06.30 av magknip och illamående, men nu råkade det bli på det sättet den här sköna söndagen fick inledas..

Men sådär tre timmar senare hade det lugnat ner sig - det gör ju det - och då petade jag i mig lite frukost och åkte till Tippen med allt det som jag packade ut i bilen redan igår. Jag fyllde dessutom på med lite till som jag skrapade ihop från framför allt tvättstugan. Det är så skönt att kasta skit!!

Vädret har ju varit så jäkla fint idag så när jag hade såsat runt tillräckligt länge hemma, och klämt ett avsnitt av "The Watcher", så släpade jag med mig Maken ut på en promenad.





♡♡ D-vitaminladdning! ♡♡


Igår åt vi Tacos till middag. Dottern hade en kompis här och det är alltid så enkelt med Tacos i de lägena - vilka kids äter inte Tacos liksom?

Men så vaknade jag som sagt med magknip och illamående idag, och efter att idag ätit Taco-rester till middag känns det som att jag ALDRIG mer vill äta Tacos...

Aja. Nu ska jag kolla klart på "The Watcher" innan jag gör kväll på riktigt och laddar för ny vecka. Jag har bland annat ett tandläkarbesök att se fram emot såatte... det blir ju muntert.


♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: