============================================================

söndag 30 oktober 2022

Shopping-Söndag

Här har vi en som TOTALT glömde bort att det var omställning till vintertid i morse. Jag vaknade vad jag själv tyckte var jääääääättetidigt, eftersom klockan bara visade 6.50, men sen efter ett tag kom jag på varför! 😂 Hur som. Jag väckte Dottern och vi kom så småningom iväg till Kungliga Hufvudstaden till öppning vid 11.

Vi åt snabb lunch på Subway. Jag hade inte tänkt äta något pga magen men jag var hungrig och tänkte att "det är nog lugnt". Vi åt. Vi pratade. Någon rapade så att hela Hamngatan hörde - kan ha varit jag men jag erkänner inget. Vi skrattade.

Sen gick vi till den lilla butiken i Gallerian, där de säljer amerikanska snacks.





Sen blev det panik för min del. Vi fick snabbt ta oss till mitt jobb för att magen reagerade så starkt på maten - inte ens en liten jävla Subway-macka får man äta! Grrrrrrr!

Tyvärr lyckades jag nog glömma min medicin-låda på jobbet där i kaoset. I alla fall hoppas jag att jag gjort det, för annars har jag tappat den på stan någonstans och det är ju inte så jävla bra. Jag lär väl märka i morgon när jag är tillbaka på kontoret...

Jag har extra medicin hemma så jag klarar mig om jag behöver, men ändå. Jobbigt. Jag får fan stress-påslag av sånt här!

Vi fick i alla fall tag i det som vi skulle - idrottskläder och inneskor samt nya höst/vinterskor. Bra! Sen gick vi en sväng till "Normal" och köpte lite allt möjligt. :-)

Totalt var vi runt i stan i 3,5 timma inkl. lunch och besök på mitt jobb. Och vi var fan HELT slut när vi kom hem! Både hon och jag. Ingen av oss är speciellt bra på att vara omgivna av massor, massor av människor så vi är mentalt helt utpumpade här! :-)

Jag orkar INTE fixa middag idag så Pappan fick den uppgiften. Så ikväll äter vi hämtmat från McDonald's tydligen.
 


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Inga kommentarer: