============================================================

lördag 22 oktober 2022

Men vad ÄR det här??

Igår kväll programmerade jag en maskin med tvätt så att den skulle vara klar åtta i morse. Jag tyckte att det var lagom "eftersom jag omöjligt sover så länge ändå".

Efter att ha legat vaken lite för länge igår somnade jag till slut. Och sov som en klubbad oxe. Vaknade av ett panik-ryck när klockan var nästan halv nio.

Sådärja...

Jag unnade mig en lätt frukost bestående av fem skorpor framför Nyhetsmorgon och det var ju såklart idiotiskt eftersom jag ganska snabbt fick magknip och diarré. Sån jävla ovärdig mage man HAR!

Aja. Runt elva drog jag och Sonen iväg för att handla en jacka till honom. Det blev dock ingen jacka. Det blev en dunväst. Sen drog vi till HM för att köpa nya jeans till honom. Och det var här jag bara kände "vaffan är det frågan om?!"

Han har idag storlek 29/32. Men han har ju dragit iväg lite på längden så jag kikade efter 29/34 alt 30/34. Och medan i princip alla varianter av midjemått fanns så fanns det BARA 32 på längden. I alla styles! Jag skämtar inte - jag bläddrade igenom ALLA jeans som hängde där. ALLA var i längd 32.

Vaffaan?!

Som att alla snubbar har lika långa ben eller va?

Uselt.

Så det blev inga jeans. Inte den här gången.

Själv blev jag lite shoppingsugen för egen del för en gångs skull så det KAN bli så att jag tar en tur själv imon. Efter att jag varit på Tippen med all den skit jag lastade ut i bagaget idag. Behöver en varmare höstjacka och dessutom är jag lite sugen på ett par brallor i skinn-imitation. Men vi får se. Kan ju bli så att jag ändrar mig när jag provar dem och jag ser en falukorv iklädd en sopsäck stirra tillbaka på mig från spegeln.

Men nu sover vi! ♡


♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åk nu och köp ett par läckra brallor och skäm bort dig själv snygging!

Hafen75 sa...

😘
Det blev ingen shopping alls idag. Men kanske i veckan...?