============================================================

måndag 24 oktober 2022

Måndagarnas Måndag

Nämen Gu' så charmig den här jävla näs-fuck-upen är då! Den som gör att jag emellanåt tycker att allt luktar cigarettrök! Springer runt här hemma och sniffar på allt och ba "Men KÄNNER NI INTE?!?!" som nån annan jävla dåre?!

Så antingen är näs-fuck-upen i hyper-mode just nu, eller också har någon här hemma börjat röka idag. Jag gissar faktiskt inte på det senare ändå.

Blä!

Jomen så är det ju Dotterns tur att ta med sig fika till orkester-träningen i morgon. Jag tänkte att det enklaste är att göra någonting i långpanna, och valet föll på blåbärs-sockerkaka.

Ett litet, litet problem bara.

Man måste göra DUBBEL sats i långpanna ju. Vilket jag liksom glömde bort. Så sockerkakan blev väääääääääldigt tunn och jag insåg att den där trötta saken aldrig skulle kunna utfodra hela orkestern.

Såatte... Det blev kvällsfika med sockerkaka, blåbär och grädde här hemma i stället.

OJ så tråkigt... 😂




Hur vi gör med fika imon får vi lösa då. Får köpa något om det skiter sig.

Men det kan bli så att jag jobbar hemma i morgon faktiskt (och då kanske jag kan baka nåt enkelt). Vi får se lite men... asså... det kan såklart vara så att jag gör en höna av en fjäder här men det är så här att de senaste dagarna har jag börjat känna av samma smärta som jag led av i över en vecka innan mitt njurstensanfall kom i somras. Den där som jag tolkade som en urinvägsinfektion men som alltså snarare var en upptakt till det njurstensanfall som efter timmar av smärta, svimningar och kräkningar slutade i ambulansfärd till akuten.

Jag säger inte att det ÄR det som är på gång. Och jag säger inte att jag har lika mycket problem nu som då. I alla fall inte än. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är i alla fall lite orolig.

Så ja, det kan bli så att jag jobbar hemma i morgon, bara för att kunna ha ont ifred, så att säga.

Men vi får se hur dagsformen verkar helt enkelt.

Och som att den här måndagen verkligen behövde mer skit så har jag frusit som en tok exakt hela dagen. Hemma, i bilen, på tåget, på kontoret. Hela. Jävla. Dan. Dessutom kom nu både storm och regn och det är ju såklart bra för elräkningen, men det innebär också att jag 1) inte kommer att kunna sova i natt och 2) jag kommer att frysa halvt ihjäl.


Tack och bock, men nu får den här Måndagarnas Måndag faktiskt gärna ta slut.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: