============================================================

onsdag 26 oktober 2022

☆ Istapps-onsdag ☆

Tjock-tröja, fårskinnstofflor och duntäcke. The only way to fly. 🎶

Jag har idag varit tillbaka på kontoret igen, och jag har frusit EXAKT hela dagen.

Och hemmavid snålar vi ju på värmen av naturliga skäl, så inte konstigt att hela själen har istappar.

Härliga höst, va?!

Jag klarade att åka in idag för att magen höll sig hyfsat lugn. Det innebär alltså inte att jag mått bra i magen. Jag har bara sluppit att springa till badrummet i parti och minut. Men det räknas ju som en vinst i det här förträffligt usla läget, så man får ändå vara glad för det lilla ju.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Idag träffade jag en gammal vän som jag inte sett sedan i somras. Han berättade att han skulle på utlandstjänstgörng inom kort och jobba med mänskliga rättigheter i oroliga länder. För några år sen gjorde hans fru tjänstgöring i Afrika via Tandläkare utan gränser.

Fyfan vad jag kände mig som en DÅLIG MÄNNISKA i den stunden! Jamenvaffan har JAG gjort för mänskligheten liksom? Min blotta uppenbarelse väger knappast tungt på god-karma-vågen uppe hos Sankte Per när den där  kommer!

Jaja. Good för them osv. Det kommer att bli jättebra, det där. Det är läskigt och farligt och jag gissar att vi alla kommer att oroa oss tills han är hemma igen.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
  
På kvällskvisten bjuckade jag på lite fika här hemma. Det blev en cheese-cake som jag köpte färdig på lokala ICA-butiken - något annat har man ju inte utrymme för.



Just på den här dagen, för ett helt liv sedan, träffafes jag och Maken för första gången. Det tarvade lite firar-fika tyckte jag.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Nu hoppas jag att det blir en lugn natt med bra sömn. Jag hoppas också att få vakna till att den där märkliga "är-det-en-urinvägsinfektion-eller-ett-nytt-njurstensanfall-på-gång"-smärtan som gnagt i flera dagar bara POFF - försvunnit!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: