============================================================

onsdag 19 oktober 2022

☆ Dagens ☆

Det börjar ju verkligen utkristallisera sig vissa mönster på kontoret. Så är det. Varje gång någon fyller jämt ska personen i fråga nog vara lite på sin vakt på onsdagsmötet veckan innan man fyller år. För då verkar det ju som att kollegorna eventuellt ställer till med överrasknings-födelsedags-frulle.

Som idag. Chefen fyller jämt på söndag. Så i morse var vi ett morgonpiggt gäng tidigt på plats och förberedde. Frukost skulle preppas och dukas fram. Ballonger skulle fyllas med helium och täcka taket. Och presenten skulle sättas ihop.

Och klockan 9.30 - på pricken - klev chefen in till mötet. Och där stod vi. Spelade Stevie Wonder's "Happy Birthday", viftade med tomtebloss, och drog av en konfettikanon med sånt brak att chefen höll på att få ryggskott av chocken! 😂



Presenten i fråga var en Gubb-låda. Passande för en 40-åring! 😂 Den innehöll allt en gubbe gillar och/eller behöver. Som en korsordstidning, Bridge-blandning, punch-praliner, Engelsk Konfekt, Soldatens Ärtsoppa, Punch, ett förstoringsglas, en ficklampa och gubb-choklad (Skotte och Fransk Nougat). Dessutom boken "Livet efter 40" och en bok med samlade Göteborgs-vitsar. Allt packat i en praktisk bra-att-ha-låda från gubb-paradiset Clas Ohlsson.

Han blev nöjd. Mycket nöjd! 😊

Själv blev jag mindre nöjd efter frukosten. Jag borde självklart haft vett nog att förutse att det där med att äta en fralla med ost, skinka och grönsaker är ju förenat med mag-panik. Så hela förmiddagen fick jag kämpa mig igenom - tror dock inte att någon märke pga jag har blivit jävligt bra på att dölja det - och sen när det blev lunch gick jag och köpte mig en laktosfri protein-shake. För fast föda gick ju tydligen INTE an. 



I morgon ska jag ha budget-möte hela dagen. Jag inser mot bakgrund av idag att jag behöver planera mitt näringsintag så att jag orkar hela dagen och slipper magproblem. Så det blir nog en till shake, en smoothie och kanske en Nocco för att orka med.

Vad kul vi har va, jag och magen?!

Nu ska jag i alla fall sova. Den här veckan är ju så jävla skitlång att jag undrar om det ALDRIG ska bli helg igen?!

Men när veckan är slut, budgetmötet är över och det förhoppningsvis gått så bra att jag INTE behöver jobba i helgen, då ska jag fan FIRA!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Inga kommentarer: