Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Vi kom hem idag efter en lång resa. Hämtade barnen direkt och sedan har resten av dagen gått åt olika ärenden. Har fixat vardagsrummet färdigt (kommer bilder!) och sen har jag hämtat ut paket, storhandlat, tränat, köpt födelsedagspresenter till Jolie och försökt ta det lite lugnt också. Nu ska vi göra lite gröt och smoothie innan vi får säga tack och godnatt för idag.

Här ser ni lite av väggarna iallafall. Kapade av vår långa växt nu med så får den växa ut på nytt. Vill inte ha den längs taket längre heller utan har lite andra planer för den. Den ska få ta över en hel vägg så småningom. Men först får den växa ut på nytt med fräscha och fina blad.

Köpte lite leksaker och kläder till henne. Och unnade mig en grön smoothie med mitt i egentiden. Ska bli skönt att hitta tillbaka till rutiner med mat och träning nu.

Fick detta skickat till mig medan jag gjorde lite ärenden. Barnen är så nöjda med tvn! Perfekt till att se godnattsagor när dom ska sova eller spela tv-spel.

Köpte denna låda att gömma sladdar i på övervåningen med.

Hoppas att ni får sova gott. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish