Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Helgen

Innehåller annonslänkar

Början på året har varit otroligt mysig. Vi har bara myst på hemma med barnen, druckit enorma mängder varm choklad med grädde och bara varit. Rensat och fixat lite hemma har vi också gjort. Kommer sakna barnen massor denna vecka som kommer.. Lämnade dom till deras pappa med en klump i magen även om jag vet att dom har det bäst där med. Ska njuta av denna vecka och ta vara på den barnfria tiden ändå. Jobba, vila, sova, äta, träna och bara ta hand om mig så att jag kan vara den bästa versionen av mig själv när vi får ses igen.

Mina gosiga tofflor finns HÄR!
Muggarna finns HÄR!

Testade denna dumlemjölk på havre en av gångerna som jag gjorde varm choklad! Den var supergod. Annars kokar jag iKaffe ihop med oboypulver eller Marabouchoklad bara.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish