Flera rundor idag och spring i kyrktrappa đŸ˜„

Det gÀller att vara kreativ en dag som denna. Hur samla steg dÄ jag i princip ska jobba frÄn 12 till 21. Jo, jag ska föra ett brev till postlÄdan och dÄ börjar jag med att traska hemifrÄn till R-kiosken. HÀr gÄr jag genom rÄdhusparken.

Dimman lÄg tÀt över staden i morse och Ànnu hÀr vid 11.30-tiden dÄ jag hade lÀmnat kuvertet i lÄdan vid kiosken. PÄ hemvÀgen köpte jag en bukett nejlikor frÄn Dream Flower.

Vid 15-tiden gjorde jag inköp i livsmedelsaffĂ€ren eftersom Pia hade lovat tillreda en paj sĂ„ att Ă€ven jag nĂ„gon gĂ„ng fĂ„r nĂ„got som kan kallas riktig mat 🙂

Aktiviteten var inte sÀrskilt hög mellan klockan 17.45 och 19.45 dÄ jag följde fullmÀktigemötet via nÀtet. Efter det skrev jag en kort webbversion om mötet.

En rask marsch runt ett par kvarter avslutade kvÀllen. Det var underbart varmt, +10 grader och vindstilla.

NĂ€r jag kom till kyrkan sprang jag upp för trapporna dĂ€r tvĂ„ gĂ„nger. Det gick hur lĂ€tt som helst đŸ’Ș Att ta sig ner gick inte lika fort dĂ€remot đŸ€Ł Försiktighetsfaktorn har ökat med Ă„ldern.

Totalt 3955 steg i dag!

12 reaktioner pĂ„ ”Flera rundor idag och spring i kyrktrappa đŸ˜„

  1. Samma vÀder hÀr och det Àr skönt. Uppför Àr ok men du skall vara försiktig nÀr du gÄr ner för det Àr inte bra för knÀna. Du fÄr ihop mÄnga steg Àven pÄ korta strÀckor.
    Kramar frÄn oss

  2. AlltsÄ vÀdret var minst sagt lika deprimerande som hÀr. Och hÀr var det dessutom tvÄ grader kallare. Vad gÀller trappor sÄ hatar jag gÄ uppför, men har inte minsta svÄrighet att kuta nedför. Ja inte nÀr det Àr is och snö direkt, men vid 10 grader sÄ;-)
    Sedan var det riktigt mÄnga besökare/deltagare pÄ fullmÀktigemötet i Lovisa. Imponerande mÄste jag sÀga.

    1. Det Àr fullmÀktigeledamöterna som ses pÄ bilden. DÀr Àr sÀllan nÄn pÄ plats för att följa med, hÀnder ibland, men dÄ mötena sÀnds via webben sitter de flesta hemma och tittar.
      HÀr fortsÀtter det dugga och vara grÄtt, men +9 grader nu klockan sju pÄ kvÀllen Àr ju rÀtt varmt.

  3. Uppför Àr det alltid bÀst att öka takten, min osteopat sa till mig en gÄng att nÀr jag ska börja springa igen sÄ ska jag börja med uppförsbackarna. Det Àr skonsammast för ryggen (och knÀna sÄ klart).

  4. Jag skulle behöva ha nÄgra trappor att trÀna i. NÀr jag Àr pÄ Stenstugu och ska upp pÄ övervÄningen kÀnner jag hur det tar emot. TÀnk sÄ man har sprungit upp och ner i de dÀr trapporna under den 50 Är jag bodde dÀr.
    Ha en fin dag!
    Kram, Ingrid

    1. Du fĂ„r börja med trappor som du hittar nĂ„nstans pĂ„ stan eller i nĂ„n park. Det behöver inte vara mĂ„nga trappsteg, rĂ€cker med 4-5 att gĂ„ raskt upp för 🙂
      Kram och ha en skön torsdagskvÀll!

      1. Jag har nĂ€stan funderat pĂ„ att göra ett avtal med ”grannen ovanpĂ„” om att fĂ„ hyra hans trappa dĂ„ och dp. Kram

  5. Fick en ovĂ€ntad trĂ€ning idag. En granne hade fĂ„tt problem med tvĂ€ttmaskinen. Jag hjĂ€lpte honom att fĂ„ tillbaka de rĂ€tta instĂ€llningar igen och fick gĂ„ 5 gĂ„nger 2 trappor upp och ner för att fixa det. 😄
    Bra gjort att du alltid fÄr ihop dina steg oavsett hur mycket du har att göra pÄ jobbet. Kram!

    1. Du förenade dÄ nytta med goda gÀrningar, sÄ det blev bra Àven det!
      Ja, det gĂ„r att fĂ„ ihop 2500 steg ganska lĂ€tt, sedan Ă€r allt som kommer till bra bonus för mig som var ganska otrĂ€nad för en mĂ„nad sedan 🙂
      Kram och tack för pepp!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.