Horoskop – vecka 42

⭐️Väduren
Det här är en komplex, ”intressant” men ack så utmanade vecka när typ allt händer Väduren! Ris och ros! Solen rör sig nu igenom de sista graderna av ditt relationshus och här kan kärlekslivet blomstra. Vackra Venus hinner i kapp Solen under onsdagen och de två färdas sida vid sida och skapar underbar, ljuv energi. På lördagen möts de vilket i sig är ett helt fantastiskt, kärleksfullt och energigivande möte som liknas vid universums hjärtslag. Ögonblick har potential att vara helt underbart! Den som är född i slutet av Väduren kommer även att få vara med om att Venus och Sol bildar en tuff vinkel till Pluto och detta kan i sig skapa ett skarpt emotionellt läge. Saturnus vänder direkt på lördag efter en lång tids retrograd rörelse. Svälj! Detta är en definitiv vändpunkt. Det är viktigt att kunna se klart och nyktert på sin situation, utvärdera och fatta beslut. Det kan vara att där finns sådant som du måste avsluta men även det omvända. Det kan vara att här finns ett akut behov att ta tag i sådant som legat ner, fatta beslut och verkställa.

Det kan vara att du måste vara beredd på skarpt läge, kanske att du måste pressa dig själv och göra ditt yttersta för att lyckas.

⭐️Oxen
Välkommen till en oerhört mixad vecka som innehåller allt Oxen. Härifrån till mitten av november utspelar sig den viktigaste tiden under 2022 och just i ditt fall kommer detta att vara synnerligen sant. Din styrande planet, underbara Venus kärlekens planet är på hugget och jagar hack i häl efter Solen. Härligt! Det ger en underbar atmosfär. Venus och Solen möts i cazimi – exakt konjunktion under lördagen när Venus tankar positiv Solenerigi. Samma dag vänder Saturnus direkt. Gulp Det kan vara en person eller en situation som du minns med vemod eller ett sting av smärta. I tider som dessa har du allt att vinna på att vara den större personen och förlåta! Det behöver absolut inte bara handla om kärlek. Det kan finnas andra viktiga beslut av en mer praktisk karaktär att fatta. Situationer som måste ses i klarhet. Under söndagen kommer Solen och Venus att träda in i Skorpionen och därmed också in i ditt relationshus. Åh vad underbart! De som lyser starkt för dig nu och ser till att du blir Love-bombad, uppskattad och älskad. Du drar till dig uppmärksamhet, flirt och romantik.

⭐️Tvillingarna
Mars håller i taktpinnen under den här hösten och man anar att mången Tvilling tycker det är lite väl hett om öronen, i synnerhet ni som är födda under tecknets sista 10 dagar. Jobb och jobb, inte en lugn stund förutspås. Saturnus närvaro är väldigt stark, för att inte säga påträngande och pockande. Hans bana vänder direkt på lördag och det är detta fenomen som gör planetens energi så stark, manar till allvar, seriositet och får dig att hålla blicken på ditt fastställda målet.

Det är full rulle även din arbetshörna och det är en innovativ och flitig vecka som ligger framför dig. Här kan du visa framfötterna och vad som helst kan hända för det är fart och fläkt under dessa stjärnor.

Venus och Solen färdas sida vid sida igenom ditt lekfulla 5:e hus vilket skapar en lättsam, flirtig känsla som du verkligen behöver. Där befinner sig även Merkurius. På lördag möts Venus och Solen och en underbar energi uppstår. Ja som du förstår – förvirrande vecka med dubbla bud. Bäst med att Venus aktiveras är förstås att det öppnar hjärtat, att här finns ett vackert flöde, tur och faktiskt kan det gå bra med pengar.  

⭐️ Kräftan
Under måndagen rör sig Månen igenom ditt tecken, bildar aspekt till Pluto till kvällen vilket får dig att känna djupt och mycket. Pluto lockar som bekant fram själens röst och gör dig öppen. Det är nödvändigtvis inte bara enkla känslor som bearbetas nu. Se det som ett underbart erbjudande från universum att hela dina tidigare hjärtesår och möjlighet att formulera de rätta orden och berätta vad du känner. Släpp taget om det förflutna och inse att du kommit till vägs ände och måste rikta blicken mot framtiden.  Det är dags att vända blad och ta nya tag.

Solen och Venus kommer också att vara i samspråk med Pluto den här veckans så avslöjanden, transformation, förändringsarbete och emotionell storstädning står på programmet. Att Saturnus bana vänder direkt under lördagen ger ytterligare tyngd till situationen.

Som tur är Venus färdas i stor närhet av Solen hela veckan vilket ger en underbar glittrig, kärleksfull och vacker energi och en lättnad till den annars ganska allvarstyngda bilden. Det exakta mötet äger rum under lördagen och du kan se det som ett unikt tillfälle till healing och att komma i kontakt med sitt eget högre jag.

⭐️ Lejonet
Under tisdag och onsdag befinner sig den avtagande månen i ditt stjärntecken vilket gör dig lite mer inåtvänd och nära dina egna känslor. Ja, sådana dagar är också värdefulla. Under onsdagen kommer Venus ikapp Solen och de två färdas därefter sida vid sida igenom ditt kommunikativa tredje hus.

Härligt! Se till att träffa eller om det inte går åtminstone ringa dina nära vänner och syskon. Delad glädje är dubbel glädje – men du behöver inte bara vara så himla sprudlande och underhållande hela tiden. Riktiga vänner lyssnar även när det råder allvarliga undertoner i horoskopet som det gör den här veckan. Saturnus bana vänder direkt under lördagen. Detta är, kära Lejon tufft, men du har ändå all anledning att känna dig nöjd. Det är en allvarsam vändpunkt, en tid att se saker för vad de verkligen är, tid att fatta beslut och tid att välja sig själv och välja framtiden. Superpositivt i alla fall det är att ifrån den här punkten börjar Saturnus långsamma avfärd ut ur Vattumannen och ditt relationshus. Pust!

Vackert nu är förstås Venus och Solens underbara möte som äger rum under söndagen. Glöm inte att göra en liten meditation för kärleken under lördagen Leo! Det är ändå den som är ditt livselixir.

⭐️ Jungfrun

Din styrande planet Merkurius samt Venus och Solen rör sig igenom ditt ekonomiska andra hus vilket ger dig en synnerligen välfungerande, smidig och lyckosam arbetsvecka. Du är på gott humör och livet leker med dig. Detta understryks även av en vacker stortrigon i lufttecknen. Det är vid tider som dessa som man måste mana dig till att vara lagom så du inte tar på dig mer jobb än vad du orkar med. Dessutom, människan lever inte bara för att prestera. Glöm inte ditt inre arbete, din glädje och njutning också. Var sak har sin plats och alla delar är lika viktiga.

Under helgen händer verkligen massor! Saturnus, den gamla surkarten som nu varit retrograd allt sedan den 4/6 vänder nu direkt. En sådan vändning motsvaras alltid av någon form att verklighetskrontroll, en avvägning eller ett beslut som måste fattas. Pluto, vars bana redan har vänt direkt är synnerligen aktiverad under hela veckan.

Han kan komma med någon form av avslöjande, oroande händelser och likande. Under söndagen går Venus och Solen in i Skorpionen och vi är definitivt inne i den hetare delen av förmörkelsesäsongen. Därifrån träder vi in stora händelsernas tid. Bring it on..

⭐️Vågen
Nu rör sig Solen igenom Vågens sista del och omedelbart bakom finns också din styrande planet Venus. Nu dras människor till dig som flugor till en sockerbit. Kärlekslivet blomstrar och får minst en ny beundrare att lägga till din vanliga skara av kärlekskranka som drömmer om att få vara din.

Under lördagen möts Venus och Solen och detta gudomliga möte kommer att vara en stor hjälp för dig. Nu bearbetas ditt känsloliv, rispor och sår som du ådragit dig under din levnads gång har möjlighet att helas nu. Nå, den underbara konjunktionen kommer inte att få vara helt ostörd för samtidigt här kommer även starkt utmanade och transformerande Pluto att vara i kvadratur till allt detta. Detta skapar starka känslor och tvära kast. Det blir lite älskar eller älskar inte över det hela.

Samma lördag har vi dessutom det faktum att Saturnus vänder direkt att hantera. Nu när planeten är så upphöjd är han synnerligen vass i energin. Det kan komma att handla om att du fattar slutgiltiga beslut om sådant du har försökt att undvika.

⭐️Skorpionen
Det är oerhört spännande tider och nästan allt som sker nu har en Skorpionsignatur eller leder fram till något sådant. Den här hösten är oerhört karmisk och ödesmättad. Du möter livsförändrande omständigheter och en optimal utveckling. Vi är mitt uppe i eklipssäsongen som äger rum i Oxe/Skorpionspektret.

För var dag kommer Venus och Solen allt närmare en exakt konjunktion vilket är en oerhört vacker transit som rör våra hjärtan. Den exakta konjunktionen äger rum på lördag men den äger rum i exakt kvadratur till Pluto, din styrande planet!

Det här ger Venus/Solmötet en fördjupad karaktär. Det här blir en hjärtöppning om faktiskt rör de innersta känslorna och har transformativa egenskaper. Nu helas ditt hjärta och ett nytt kapitel i ditt kärleksliv startar. Nu kommer du ditt hjärtas sanning nära. Öppna dig och tala med din vän om vad du känner och upplever. Dagen därpå glider ju de båda planeterna sedan, nästan samtidigt in i Skorpionen. Att Saturnus bana vänder direkt under lördagen bidrar också till att understryka allvaret i processen.

⭐️Skytten
Åh, vilken superhärlig höstvecka som ligger framför dig nu. Den är underhållande, dynamisk och fartfylld. Kaxiga Mars befinner sig mitt emot allt som är du och ser till att du inte får en enda stilla minut. Du gör allt för att hjälpa människor runt dig men borde kanske överväga att rädda dig själv först. Att hitta en lagom nivå på givande och tagande bör vara en strävan.

Saturnus bana vänder direkt under lördagen vilket gör den stränga planeten oerhört intensiv. Saker ställs på sin spets under dessa stjärnor och det är bra om du kan komma till någon form av val. Det kanske inte går att plöja i två, tre fåror samtidigt som horoskopet antyder att du har gjort en tid?

Hela veckan färgas av det gudomligt inspirerade mötet mellan Venus och Solen. Denna underbara konjunktion berör oss djupt i hjärtat. Om du är intresserad av andligt arbete är detta ett underbart tillfälle att göra en meditation eller ritual och koppla upp dig själv på universums puls och låta dina hjärtslag synka med jordens. Det där får dig som redan är en vänligt inställd själ, att vilja rädda världen undan allt elände och förlåta alla. Underbara människa!

⭐️Stenbocken
Veckan börjar lite känslosamt genom att Månen i Kräftan befinner sig mitt emot Pluto som fortfarande är i ditt tecken.

Därmed blir du maximalt påverkad av skeendena. Att andra planeter triggar Pluto skapar ett ytterst kaxigt, utmanande och transformerande klimat som får dig att känna djupt. Det går inte att hålla sig varken utanför eller neutral. Se det som lite gratis psykoterapi!

Pluto kommer att ifrån mitten av veckan att befinna sig i kvadratur till både Solen och Venus och på så sätt blir du vanligen så praktiska och stabila människa indragen även i detta. Venus/Solmötet är dock den vackraste av eneriger och den handlar om hjärthealing, om att du och din partner kommer varandra nära.  Att både Pluto och Saturnus är närvarande i processen ger en skarpare ton och påkallar närvaro och ett känslomässigt uppvaknande. Här är det troligt att du kommer till insikt med vad du verkligen behöver och vill ha i ditt liv. Det är möjligt att du som ha en partner vid din sida kan räck ut handen emot en djupare kommunikation och ni kan nå varandra på ett djupare plan. Du som är singel har samma process – för du helas och ser vem du är och vad du behöver.

⭐️Vattumannen
Under måndagen har en fin trigon ifrån alla lufttecknen där Solen, Mars och Saturnus är de som möts. Härligt!  Genom detta får du till dig massor av eldig, motiverande energi som gör det lätt att ta dig fram den här veckan. Både Mars och Saturnus är på vippen att vända riktning och är därför väldigt intensiva i sin energi. Saturnus kommer att vända direkt redan under lördagen! Hurra. Detta bör vara väl värt att fira för härifrån börjar ha, visserligen mycket långsamt, men ändå sin avfärd ifrån Vattumannens tecken. Det dröjer månader innan han är borta helt– men det går i alla fall åt rätt håll igen.  Ingen rast – ingen ro ser det ut som när Mars driver dig framåt och flera planeter lyser upp ditt karriärsliv.

Hm.. detta är dagar när din ambition och lust till framgång i karriären kommer fram. Fokus ligger på att uppnå dina mål på vägen mot självförverkligandet. Vissa av er tycks vara inne i ett skapandeflöde och kan till och med kläckt en super idé som måste få möjlighet att växa. Underbart!

Venus och Solen kommer under veckan att mötas i Vågens tecken vilket är helt underbart! Detta är väldigt hjärteöppnande och kärleksfullt och den största framgången sker inne i ditt hjärta nu och i dina personliga relationer.

⭐️ Fiskarna

Solen, Venus och Merkurius rör sig igenom ditt djuplodade 8:e hus som tillhör Skorpionen rike. Nu är du dina känslor och din egen sanning nära. Oerhört vackert nu, det är att kärlekens planet Venus möter upp med Solen och de kommer att mötas i ett exakt möte på lördag. Gör gärna en ritual, meditation eller healing den här dagen. Här har du möjlighet att nå djupare och verkligen öppna hjärtat.

Tillhör du dem som har ett eller flera hjärtesår från det förflutna att tampas med? Det här är perfekta tiden att gå på healing, att tala med vänner eller en terapeut om dina innersta känslor. Den som har en partner kan nå djupare och komma närmare din darling under dessa stjärnor än kanske någonsin tidigare. Härligt!   Lova dig själv att följa ditt hjärtas önskan, bara hänga med dem som ger energi till dig och bara göra härliga saker som gör dig lycklig.

Detta med Skorpio är ett starkt och återkommande tema den här perioden av en rad olika skäl. Vi befinner oss i förmörkelsesäsongen och som noderna färdas i Oxen/Skorpionen är det här förmörkelserna kommer att äga rum. Båda skorpionplaneterna Mars och Pluto är extra starka nu som den ena precis bytt riktning (Pluto) och den andra (Mars, vänder retrograd 30/10).

Dessutom är Pluto i kvadratur till Solen och Venus under detta veckoslut. Pust! Det där blev långt – men det håller samman i ett tydligt tema. Det handlar om utveckling och transformation av dina känslor, ditt hjärta och kärleken.