Och bra blev det!

Tänkte, i bilder, berätta vad jag sysslat med sedan 1 september. Jo, ni kan säkert gissa; målat om en hel lägenhet! 1 september fick äldste sonen A nycklarna och efter lunch körde vi igång. På fem dagar målade vi om fyra rum (hall, vardagsrum och två sovrum), fem garderober och T la trallgolv på balkongen. Sedan byggde T och A skrivbord till sonens sambo R (inte riktigt klart än) och satte nya golvlister i hallen.
På torsdag flyttar de in!

Först några före-bilder på de rum vi målade!

Och så började vi spackla, slipa, tejpa, måla hörn och rolla!
Vi hann också med bakelser, för det måste man ju få när man köpt lägenhet, och en tur till Ikea. Och ja, det är rätt praktiskt att vara lite över 190 cm när man ska måla, man slipper kliva upp och ner på en stege typ 1000 miljoner gånger.

Det återstår att få klart skrivbordet, bygga ett till sonen, garderober och dörren till sovrummet ska få nya handtag och senare i år eller nästa år blir det ett nytt kök.
Men först ska de få bo in sig lite och komma i ordning!

4 svar to “Och bra blev det!”

  1. Annika Says:

    Hej! Tillbaka igen :-)
    Har sett hur fint ni gjort på instagram, men roligt att se bilderna här också i större format. SÅ himla SNYGGT, älskar färgerna. Min syster och svåger har också målat sina garderober i samma nyan som väggarna. SÅ snyggt, och de har liknande färger i sin lgh. Så skönt att inte se vita väggar överallt. HOPPAS nu att din son ska trivas toppen. OCH tur att han har så otroligt händiga föräldrar (han är säkert händig han med ;.) )

    • Brysselkakan Says:

      Ja, det blev så himla snyggt! Jodå, han är händig han med men just att måla om så här har han inte gjort innan men han fattade fort. Ska bli spännande att se vad hans R säger, hon har ju inte ens sett lgh än! I morgon bitti rullar de från Växjö med katterna i sin bil och T med släpet efter vår. Kan bli en jobbig resa med tre katter som INTE gillar att åka bil…

  2. karin Sjögren Says:

    Sååå fint ni har gjort, härligt att få flytta in i fräsch lägenhet.

Lämna en kommentar