Vår resa, del 2

Nu är vi tillbaka i vardagen igen. T började jobba i måndags med andra ord. Men innan dess kramade vi det sista ur den sista veckan och var ute med båten tre dagar i rad plus på kvällen i går! Vädret har varit underbart och det ska tydligen hålla i sig några dagar till.

Dags för del 2 av vår resa!
Vi lämnade så småningom sonen och hans nya hem i Maine. Och ja, det kändes och jag var ledsen; han är återigen helt ensam i en ny stad, nytt jobb och nya arbetskamrater.
Vi valde bort motorvägarna i GPS:en och körde längs Maines kust ner mot Boston. Slingrade oss fram genom små välmående mysiga städer precis vid vattnet, stora hus också de vid vattnet, lummig skog och många broar. Vi körde så nära vattnet det gick och jag fick återigen doppa fötterna i Atlanten! Och varm sand! Och ännu mer stora hus vid vattnet. De flesta bilder är tagna från bilen men vi stannade givetvis lite här och där. Och åt resans dyraste lunch på ett snabbmatställe med enbart fisk och hummer.
En resa som via motorvägen skulle tagit drygt tre timmar tog hela dagen men det var det värt. Och vi hann med tre delstater; Maine, New Hampshire och Massachusetts innan vi checkade in på vårt hotell i norra Boston.

Det var del 2! Och givetvis kommer mer så håll utkik!
Nu ska jag vattna blommorna ute!
Önskar er en fin kväll.

2 svar to “Vår resa, del 2”

  1. Annika Says:

    Ja, NE är verkligen mysigt. DET är det! HOPPAS ni kan åka tillbaka på hösten ngn ggn och se höstfärgerna där. OCH återigen, hoppas att din son TRIVS bra där. Antar att allt fallit på plats lite mer nu för honom, och för dig.
    Fina bilder, åt galet goda lobster rolls då vi var i NE 2013, gud så länge sen …
    Tiden rusar onekligen. OCH ja, så värt at lämna I-95 för mysiga småvägar och samhällen. BRA att ni gjorde det.

    • Brysselkakan Says:

      Maine är fint och vi som åkte genom mer kala delstater innan förundrades över alla träd!
      Sonen börjar hitta nya rutiner men jag tror han saknar sin kompis E (men de har daglig kontakt via sms).
      Småvägar är så mycket trevligare, i alla fall när man har tid att åka så!

Lämna en kommentar