Gypsophila paniculata

.

Tjingeling,

Jag har snöat in på brudslöja som snittblomma just nu, så skir och vacker och extra plus att när blomman torkar ser den exakt likadan ut. Prova att köpa ett stort knippe och sätt i en stor vas helt solo. Alltså inte blandat med andra blommor i bukett som man ju annars kanske är mest van att se denna blomma. Utan låt den spela huvudrollen, blir väldigt effektfullt tycker jag.

Förresten, minns ni att jag skrev tidigare i år att jag ville betsa dessa 👇🏼 fåtöljer så de får lika mörkt bruna nyans som benen på soffbordet?! Jag testade detta häromdagen, men det funkade inte alls tyvärr. Provade på en liten yta under fåtöljen, men nope betsen ville inte fästa som det ska, så nu måste jag fundera vidare.

.

Tips någon om vad jag skulle kunna göra?

Måla går ju säkert, men tänker att det inte blir fint med en täkt målad yta på sådana här stolar. Finns det inga andra knep..? Läst någonstans att man kan spä ut vanlig färg med massa vatten och att detta ska bli lite som bets.. Men jag minns inte vart jag läste det, och det låter ju onekligen lite underligt.. Någon av er som gjort så? Och om blev det bra? 😅

Vilken fin morgon förresten! Ja ni ser ju hur vackert solen lyser in. Hörde att till veckan som kommer kan det på sina ställen bli upp till +20 grader 👏🏼 Vilken dröm!!

Ta hand om er nu, och ha en riktigt fin söndag! På återseende hoppas jag.