Dagens första

.

Godmorgon,

Startat upp lördagen med en kopp kaffe på kökstrappan iförd endast morgonrock, med håret på ända. Japp exakt så som jag skapades, och som jag såg ut när jag klev rakt upp från sänghalmen. Fick sällskap av min ständiga lilla följeslagare katten, men han är helt omöjligt att fånga på bild utomhus då han har fullt upp att skutta efter saker som rör sig i naturen. Men den skarpsynta kan nog i alla fall skymta en yvig mörk svanstipp på någon av bilderna ovan, hittar du den? 😉

Det är fortfarande friskt i vinden på mornarna, men då det var lä på trappan var det riktigt skönt att kombinera dagens första kopp med solstrålar, och lite frisk luft. Bästa tiden är precis NU och fram till senhösten när löven börjar falla. Älskar känslan i kroppen när knoppar brister, och naturen börjar skifta i skirt grönt, den känslan minns jag redan sedan barnsben, och ingen Corona i världen kan förstöra den i år heller.

.

Trädäcket vi lät bygga förra året skurades under påskhelgen av Jens, så ska inte ta åt mig äran. Detta trädäck, är så galet nöjd med hur det blev här ute. En sån stor yta (80 kvadrat) som vi tidigare inte använde alls, är nu bästa platsen i hela trädgården att hänga på hela familjen. Att kunna gå ut rakt från köket, ner på trallen är sååå härligt sommartid!

Nu ska jag sluta svamla, barnen vill ha frukost, och det är väl hög tid för klockan är strax 10, men ingen stress det är lördag, ledigt och dagen är oplanerad!

Ha en fin lördag och helg, så hörs vi snart igen!