Mera fix

Uppdaterad taklampa i Maximilians rum!

Och en vägghylla ovanför skrivbordet!

.

,’

Hej bloggen,

Småprojekten fortsätter att avlösa varandra här hemma och nu är  Maximilians ”nya” pojkrum alldeles strax helt klart. Ny hylla över skrivbordet är äntligen på plats, ommålad från vit till samma nyans som väggarna. En annan liten hylla för böcker bredvid sängen har jag skruvat upp igår, och även den är nu målad i samma kulör som väggen. Hyllan blir ett litet substitut för sängbord som tyvärr inte får plats bredvid sängen.

Även en ny taklampa på plats som ni ser. En traditionell rislampa med ljusa trädetaljer, men med lite ”roligare” form än den vanliga runda rislampan man sett sedan 70-talet. Denna kommer från Ikea, heter RISBYN för er som undrar det och jag tycker den är ett riktigt litet kap.

Picasa

Vägghyllan heter FLISAT, även den från det blågula varuhuset, och ser ut så här omålad. 

Jag gillar verkligen att måla in hyllor på detta vis, gjorde det redan för 5 år sedan inne hos Celines i hennes rum. Blir så fint och smälter in så bra. 

Och så här blev det när den är klar, nu ska jag bara fundera på om det ska upp något ovanför på väggen eller om den ska få vara tom. 

.

Ja som sagt, nu är jag så gott som klar här inne i detta rum. Ska bara införskaffa ett tunt litet armeringsnät också och fästa på väggen vid skrivbordet så Maximilian kan ha som en anslagstavla och enkelt fästa saker han behöver komma ihåg.

Nä nu ska jag göra en ugnsomelett med svamp till mig och maken det blir dagens lunch. På återseende!