T i s d a g !

. . 

Här står jag och hänger denna tisdag, haha! Påskpiffet ska väl packas ner här under veckan, men inte idag 🐰

.

.

Tjingeling,Så var ännu en högtid passerad, och jag höll på av bara farten att skriva att nu återgår allt till det normala igen efter ledigheten, men så är det ju inte riktigt tyvärr.

Men påsken är i alla fall över för denna gång, och mina två ”stora” barn är tillbaka i skolan denna tisdag. Maken har tagit plats inne på mitt lilla kontor igen (som han tagit över just nu då han jobbar hemifrån) Och ja vi alla blickar väl framåt och håller tummarna för en bra vecka, men positiva besked och siffror i denna pandemi ✊🏼

Ja hör ni, mina jobbuppdrag har fullkomligt dykt i botten sedan detta med COVID19 dök upp, så jag har väldigt mycket fritid plötsligt, och bra mycket mindre intäkter. Men denna korta arbetsvecka har jag i alla fall ett jobbprojekt att sätta tänderna i 👏🏼 så jag börjar därför med att ta med mig Julie en vända. Hon har inte varit på förskolan på fyra hela veckor nu, men under morgondagen och på torsdag ska hon dit en vända när jag måste jobba, men idag följer hon med mig som en liten hjälpreda. 

.

Märker ni av denna kris på era jobb? Har ni mer att göra, samma/lika eller mindre i dessa dagar? Alla ni hjältar inom vården att ni har bra mycket mer att göra, det förstår jag ♥ Men hur är det med er inom andra yrkesområden?

Nu måste jag ta tag i min lilla hjälpreda här, så vi kommer iväg. På återseende snart igen!

Ps) Jag ska återkoppla till alla er som lämnat kommentarer de senare dagarna, gör det lite senare idag när jag är hemma igen bara så ni vet att jag inte glömt/missat! Ds)