Glad påsk 🐣

. Julie kom ner igår med sin lilla kanin och sa ”Mamma du kan få låna min kanin av mig om du vill” och så satte hon den där på skänken. 

..

.

Alltid så omtänksam mot alla. 

Kaninen är egentligen en liten sparbössa, men den passade ju alldeles utmärkt här i påsk!  

.

Glad påsk på er alla 🐣

Tack för ni följer, gillar (det lilla hjärtat i slutet av alla inlägg ni vet) stöttar och hejar på mig här inne, och tack för ni är så generösa, och fina i er kommentarer. Jag är oerhört stolt över det fina klimat som råder här inne bland oss alla 💛Och till er som valt att stanna hemma där ni bor under denna helg, en extra STOR VARM KRAM till er som följer myndigheternas rekommendation om att inte resa mellan orter/städer i landet just nu! Vad man kan utläsa i media så är det inte alla som följer detta, och det kan faktiskt irritera mig riktigt ordentligt. I många länder i världen blir man just nu i stort sett tvingade att stanna inomhus i denna pandemi. Vi i detta land har det betydligt friare (vilken man kan tycka si och så om, men det är en annan fråga), men då finns det som alltid en klick med människor som missbrukar förtroendet och struntar i rekommendationerna som finns.

Nä fy sjutton för egoister!

k

Men nu önskar jag alla er en riktigt fin påskhelg! Ta hand om er lite extra, tvätta händerna, håll avstånd, så ska jag göra det samma och jag ska även försöka uppdatera här inne som vanligt, så på återseende snart igen hoppas jag 💛