I mitt påskägg

God eftermiddag!

Inte bara barnen som får påskägg på påsk. Även jag har fått en liten påskgåva i form av denna fina bok ”Tårtor” skriven av Cecilia Hagerling Larsson som låg i brevlådan denna skärtorsdag! Hur fint omslag? Superfint om du frågar mig! När boken inte används passar den alldeles perfekt att ha framme tillsammans med några av mina andra böcker på tavelhyllorna i köket.

Boken är verkar väldigt matnyttig, och enkel i steg för steg tycker jag. Mest bläddrat i den hittills, men jag ser många bra tips från allt till olika tårtbottnar, hur man monterar ihop tårtor, hur man gör snygga dekorationer, olika spritstekniker, osv. Jag blir superinspirerad och sugen på att baka när jag bläddrar i den här boken och ser alla fina bilder.

Ni som är nyfikna kan läsa mer HÄR om boken!

.

.

Då har vi kickat igång Påsken 2020. Storhandling inför helgen är avklarad, så nu ska vi klara oss ett par dagar och ”riktigt gotta oss” som Maximilian sa tidigare idag, haha!

Jag har även laddat upp med godis och lite annat smått och gott för att fylla barnens påskägg med för att sedan på lördag ordna äggjakt i trädgården. Bara en liten nackdel nu när alla är hemma precis heeeela tiden så har jag svårt att fixa till allt för har ett gäng nyfikna rackare runt mig som snokar hela tiden. Får nog fixa äggen senare ikväll när busfröna väl har lagt sig 😉

Ha nu en fin skärtorsdagskväll, så hörs vi!