Jessica Lagergrens

Så slipper du oro över din ekonomi

Reklam för UC

Jag har fått möjlighet att återigen göra ett samarbete med UC och tipsa er om deras tjänst och verktyg Kreditkollen. Det är ett grymt verktyg där du kan få koll och kontroll på din privatekonomi. Känner du att du har koll på din kreditvärdighet? Inför mitt möte med banken och prat om bolån hade jag en liten klump i magen. Det visade sig att jag inte alls hade något att vara orolig över. Men det bästa är helt klart att ta kontroll över sin ekonomi så att man slipper den där lilla oroskänslan som annars kan uppstå.

Jag vill därför tipsa er om att gå in på Kreditkollen. Där får du koll på din kreditvärdighet, men du kan också få tips på hur du kan höja din kreditvärdighet, plus få massa andra bra tips när det kommer till privatekonomi. Du kan dessutom se hur din kreditvärdighet utvecklas över tid. Klicka HÄR för att komma till UC och Kreditkollen!

Spana in Kreditkollen som UC har skapat HÄR.

Ett annat tips för bättre privatekonomi är att spara först och köpa sen. Inte alltid superkul men alltid lika klokt. Läs fler tips för en bättre ekonomi HÄR.

Tvillingen köpte Monkey ganska spontant men det visade sig vara världens kanske bästa spontanköp! Värd varenda krona om du frågar mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.