Jessica Lagergrens

Helgen som gått i bilder!

Nu har tjejerna åkt till Ibbe och jag sitter och tittar på bilderna från veckan som har gått. Det är väldigt intensivt under barnveckan och det är extra tomt de första dagarna under tjejernas pappavecka. På söndag fyller Elsa 7 år och då ska jag smyga dit på morgonen och vara med och sjunga för henne på morgonen. Det blir första året som jag inte sover med Elsa natten innan hennes födelsedag. Förra året visste jag att det var sista gången eftersom vi hade sålt villan då. Det känns väldigt speciellt att det inte är som det alltid har varit, men det känns skönt att vi kan fira tillsammans ändå. Det blir kalas hos Ibbe som vi hjälps åt med båda två.

I helgen var vi och hälsade på hos Hugo, åt middag hos Acko och var på grodyngelsjakt med min mamma. Det var en väldigt mysig helg som jag kommer bära med mig i hjärtat länge. Jag älskar att jag har familjen så nära, både fysiskt och psykiskt. Vad hade jag gjort utan dom.

Bonnie var väldigt nöjd med att kunna rida helg själv! ”Jag är stor mamma”

Elsa är van vid att rida på små shettisar. Här på gulliga Primör.

Hos alla hästar där vår Hugo står. Det är ett väldigt nyfiket gäng unghästar i den hagen.

Det plockades maskrosblad och kaniner matades.

Vi hälsade på alpackorna.

I lördags åt vi grillmiddag hos Acko. Så mysigt!

I söndags var vi vid en sjö och grillade korv och letade grodyngel. Bonnie frös om huvudet och tog en blöja som mössa! Mycket nöjd!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.