Jessica Lagergrens

Den eviga kärleken!

Nu kanske det är många av er som läser min blogg som lever ihop med en livslång kärlek. Men en kärlek som ändå måste vara den finaste kärleken i mitt liv och som alltid kommer vara evig från mig sida är kärleken till mina barn. Nu är det barnvecka och jag tycker alltid att den veckan går så mycket snabbare än veckorna utan barnen. På måndagen när vi har bytesdag tänker jag att vi har oceaner av tid att umgås, men sen swishar veckan förbi och vips är det helg.

Imorgon ska vi på museum med våra småsyskon, Angelica och hennes barn och vår bonusmamma. Det ska bli väldigt härligt med en utflykt allihopa tillsammans. Elsa är så peppad! Hoppas det blir lika mysigt som jag har föreställt mig. Oftast blir det lätt lite rörigt när vi gör utflykter, men tanken är god! På schemat idag står bland annat att spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden och att göra en live i samarbete med Lovenlayer! Kika in på deras Instagram idag kl. 12:00 för att se!

Mina tjejer i ett rosa bad! Dom fick badstjärnor från Lush i julklapp som färgar vattnet rosa och med massor av glitter. Succé!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.