/ Life of Sofie /

Onsdag 26 Oktober 22| Ljus i mörkret

Gooooo kväll! Kom precis hem från en långpromenad med hundarna och H, det var supermysigt! Jag älskar verkligen att promenera och trots kylan och mörkret är det något som verkligen hjälper mitt välmående. Men jag måste ändå säga att jag föredrar att promenera nu framför sommarvärmen, krispigt väder när man promenerar är det bästa!! *chefs kiss* 
 
Det var ju prick en vecka sedan vi hördes!! Helgen spenderades som sagt i Uppsala hos Alexandra. Jag kom till henne i fredags runt 17.00 och då skålade vi in helgen med ett glas bubbel och bara pratade om allt. Vi gick sedan och handlade mat och bestämde oss för att köra småplock, alltid gott! Vi satt där, käkade i evigheter varvat med att dricka bubbel och bara lät munnarna gå i ett. Vid 22 tiden bestämde vi oss för att gå ut, jävla briljant idé haha!! 
 
Först var vi på Shotluckan, därefter Frenchi men avslutade kvällen på Mjesto. Å Mjesto blev vi så positivt överraskade av och förstod inte alls hur vi inte varit där innan. Träffade även på en gammal bekant så det var superkul att hänga med henne resten av kvällen också! Vi trillade hem till Alexandra runt 03 och då var man helt slutkörd, haha. Lördagen sov vi ut, åt chips framför SKAM (omg nostalgi) och tog det lugnt. När vi kom till liv gick vi och köpte oss en varsin varm dryck på EH och promenerade runt halva Uppsala kändes det som. 
 
På kvällen gick vi och handlade ny mat och bestämde oss för att göra quesadillas, såååå jävla gott. Vi käkade maten framför The Curse of Bridge Hollow, den var rolig vissa sekvenser men annars var det inte det roligaste jag sett. Men bra slöfilm! Vid 22 tackade jag för mig och somnade medan Alexandra fortsatte vara uppe, jag var fortfarande slutkörd från fredagen hahahaha!! När jag kom hem på söndagen tog jag det lugnt, duschade och kände mig äntligen som människa igen. Senare på kvällen åkte jag över till Emma med Alexandra för att se deras nya hus!!! Det var SÅÅÅÅÅ FINT!! Så glad för Emmas skull, äntligen!! ♥ vi käkade pizza där och hade så trevligt, ett perfekt slut på helgen! 
 
Halva veckan har gått och har inte varit så händelserik, eller händelserik och händelserik. I måndags kväll var jag och gjorde microneedling!!! Det är något jag tänkt på så länge men vart så otroligt jävla skraj för, hahaha!! Smetade dock på Emla innan, men tror inte det hjälpte haha! Men det var i alla fall inte så farligt som jag förväntade mig och det är jätteskönt då man oftast behöver göra en kur för att få maximerat resultat, hehe. Så igår höll jag mig inomhus så mycket det gick då jag såg helt bränd ut i ansiktet, men nu har det nästan lagt sig! Kan absolut se lite skillnad efter en behandling, så tänk vad spännande efter man gjort några gånger?? 
 
Nu ska jag strax ta en dusch så ska avrunda. Vi hörs senare!! PUSS!! ♥
 
Vår shopping från fredagen, haha vi maxxxxade!! 
Gott med plock! 
Drack oss genom Uppsala!
Vi fortsatte med samma motiv på lördagen, dock lite barnvänligare!
Så mysigt att promenera genom allér! 
Lördagskäket, succé!