/ Life of Sofie /

Onsdag 19 Oktober 22| Back again???

Hallå bloggen! Minns knappt hur man inleder ett inlägg längre? Det här är nog min längsta paus från bloggen överhuvudtaget? Bloggen har ekat tomt i två månader!! Det är i alla fall det längsta jag kan minnas! Jag tror aldrig mitt liv varit såhär hektiskt någonsin? Jag brukar alltid säga det, men denna gång har verkligen allt kolliderat samtidigt så mitt huvud har vatit överfullt och jag har nog inte kunnat tänka riktigt klart. Men börjar känna att jag är tillbaka på banan igen! 
 
Sedan sist har ju massor hänt! Jag åkte bara några dagar senare efter mitt senaste inlägg till Österrike med mamma! Vi var som sagt där i cirka fem dagar innan vi åkte vidare till Schweiz och hälsade på min kusin Rebecca. Vi hann även med en natt i Italien haha, vi var verkligen överallt och ingenstans! Hade varit så kul att visa bilder från resorna, ska försöka åtminstone.. När vi kom hem två veckor senare var jag hemma i tre dagar innan jag åkte vidare till Spanien på konferens, så i augusti månad hade jag hunnit med fyra länder inom loppet av tre veckor, haha!! 
 
När sommaren var slut har jag hunnit fylla år, umgåtts med vänner och familj, testat oändligt med restauranger/barer och bara sugit in hösten. Men gud, jag har också varit på två bröllop! Mitt huvud är nog lite rörigt fortfarande, hehe... Jag tänkte att jag skulle börja mitt bildregn från bröllopen och sen ta oss till där vi är idag. Ska som sagt försöka visa bilder från resorna men det får bli egna inlägg! 
 
Den här veckan har varit lugn än så länge, väldigt skönt det med. Till helgen blir det bravader! Ska få spendera den med Alexandra och det gör mig så glad, är så tacksam för henne. Min bästavän ♥ hehehe cheesy!! Massa skoj sker då och det ska bli så kul att få göra det tillsammans! 
 
Nu startar jag bildregnet, hoppas det är uppskattat ;-) PUSS!! ♥
 
Vi kom fredag midnatt till Skärva herrgård där även bröllopsfesten skulle vara. Det var sååå fint där! Men ni fattar inte hur spooky det var att köra dit mitt i natten bland täta träd och skog, trodde ett tag att Slenderman skulle hoppa fram :)))
Det var i början på september men det var fortfarande sådan sommarvärme, underbart! 
Passade på att knäppa lite bilder i salongen innan bröllopet började, hur fint!! 
Vi blev bjudna på lite lunch innan vi skulle till kyrkan.
Blev bundis med katten på herrgården, har verkligen fattat tycke för katter det senaste året - oteeroligt!
Here they come!
En jättefin vigsel! Cecilia är halvskotte och hennes gudfar spelade säckpipa, magiskt!
Lite mingel innan middagen. Så härligt att kunna vara utomhus!
Så fint ljus i salongen!
Helt magiskt bröllop!
Att köra hem från Karlskrona till Stockholm helt ensam var inte jättekul, men jag överlevde :))
AW på Klang Market. Det var jättegott och trevligt! 
På min födelsedag unnade jag mig en god lunch från Holy Greens och på kvällen firade jag med familjen. Perfekt om man frågar mig♥
Hann testa Mjukmjuk för första och sista gågen då de stängde igen permanent där i september. Det var gott men inte "värsta". Men nästa sommar ska jag försöka beta av de andra glasställen som står på min lista, haha!
Dags för Samas bröllop! Min fina vackra vän ♥
Sama & George!
Kolla släpet!
Fantastiskt bröllop! Så himla generösa och allt var så bra uppstyrt. Jag kom inte i säng förrän 05.30, då vet man att det var ett bra bröllop, haha!
Käkade på Aqui tapas med en fd kollega och catchade upp sommaren, supermysigt!
Hade sangria och plock/gott med Alexandra och Emma, supertrevligt!
Fika på kontoret, tackar man aldrig nej till!
Testat den vegetariska lunchen på Ulriksdals trädgård, rekommenderas verkligen. Allt var så gott!
Mer gott på kontoret!
Käkat brunch på Systrarna Andersson!
Var ute med Olivia och Angelica. Vi började på Slagthuset, men det var inte alls bra så vi drog vidare. Vi hamnade på Golden Hits och det var inte alls som jag förväntade mig, det var ju hur kul som helst?!?!
Unnat mig en kroppspeeling på Axelsons Spa, perfekt en söndag!
Hade en AW på La Neta, svingott och inte alls dyrt! Dit kommer jag definitivt tillbaka till. Testade även en Paloma för första gången, förväntade mig inte alls att jag skulle tycka om den - men surprise!
Fikat på Vetekatten med Gina, alltid trevligt!
Hade en trevlig fredagkväll med Laura & Sama. Vi käkade på TAKO och drack drinkar på Lucy's Flowershop. Ni ser på bilden vad de har för drinkar, väldigt speciella. Men väldigt häftigt ställe och uppskattar man drinkar (som jag) så ska man absolut dit. 
Var och brunchade på Hotel Kung Carl. Käkat middag på deras restaurang Kung Carls Bakficka, men det var trevligt att testa deras brunch också. Dock inser jag mer och mer att buffé inte är min grej, men väldigt svårt att undvika det när det kommer till brunch. 
Kanelbullens dag firades såklart! Dessa saftiga bullar från Bröd&Salt var gaaalna!
Promenerade till Gamla Stan efter jobbet och det var fantastiskt väder ute. Älskar Stockholm så<33
Käkade på Shogun (Stockholms äldsta japanska restaurang) med min faster och syster. Alltid lika trevligt!
Var och testade okok med en gammal klasskamrat, gott men lite överprisat. 
Testade Ugglan för första gången, helt missat det stället och dit kommer jag defintivt tillbaka till. Så mycket aktiviteter att göra. Lärde mig att spela biljard och det var roligt när jag väl kom igång, så nu måste jag ju bli proffs!!
Blivit bjuden på manaish brunch hos min kusin, alltid kul med familytime och mat såklart, haha!
Var och käkade på Tennstopet med en killkompis, jag var så mätt efter brunchen att jag käkade en förrätt som bestod av en fransk löksoppa. Aldrig testat det innan men det var supergott! Vi drog vidare till Erlands efteråt men det har jag inga bilder ifrån. Jättehäftigt cocktailställe!
Lunchade på LETT förra veckan, ett ställe jag velat testa i evigheter men alltid tänkt att jag tar det någon annan gång. Men nu blev det denna gång och WOW?? Så gott!!
Var på Burgers & Beers och firade denna lilla tjej. Tänk att hon är 7 år och att jag fått följa henne genom livet, en så snäll, fin och klok tjej♥
Träffade Sama i fredags. Vi började först med fika på Gildas Rum men insåg efter ett tag att vi hellre ville ha drinkar (hahaha) och drog då till Baras Enkel som var i närheten. Det här måste nog vara den fulaste Amaretto Sourn jag druckit men nog den största??? Den var i alla fall god, så tur det haha!
Sofia har äntligen flyttat tillbaka till Stockholm så i söndags catchade vi upp. Kale & Crave är också ett ställe jag haft på min lista i evigheter och alltid tänkt att jag tar det någon annan gång, men i söndags blev det också av. "Effektiv" med både LETT och Kale & Crave, haha! Jag har inte alls bra koll på salladsställen i stan men nu har jag hela två stycken från ingenstans ;-) Det blev sen lunch på Kale & Crave och sen drack vi bubbel på Tures och bestämde oss för att det ska bli en söndagstradition, haha!
En mysig kvällspromenad denna vecka. Förvisso spooky season nu, men det är ju så fint och mysigt!