/ Life of Sofie /

Söndag 8 Maj 22| Malmö och sjukstuga

Hallå bloggen!! Det var ett tag sedan så att eh.... men kul att vara tillbaka oavsett! Jag trodde att jag hann skriva ett inlägg jag åkte till Malmö men det gjorde jag inte så det finns en del att catcha upp helt enkelt, men det känns kul att få skriva av sig lite! Hoppas det är en ömsesidig känsla ;-)
 
Förra torsdagmorgon åkte jag till Malmö och jag var livrädd för att åka försent, då säkerhetskontrollen på Arlanda är kaotiskt just nu, då de är underbemannade och resenärer har ökat med typ 2473784374%, haha. Dessutom så går också inrikesflygen från terminal 5 (där det egentligen ska bara vara utomlandstrafik men det vet nog alla) så ytterligare en orsak som försvårar! Men jag kom i tid till min gate och kunde åka iväg! Min kusin var supersnäll och hämtade mig och vi hade gasen i botten så att jag kunde börja arbeta så fort som möjligt. 
 
Efter jag arbetat klart så åkte jag och mina kusiner till Emporia, jag hade glömt min pyjamas hemma så det behövde införskaffas en. Vi hade sedan reservation på Kin Long som jag velat testa i evigheter, nu skulle det äntligen bli av haha! Mina kusiner hade inte heller testat det och vi alla gillade det, supertrevligt! Fredagen var jobb och under lunchen åkte jag till Systembolaget för att bunkra upp inför morgondagen, haha. På kvällen åt vi tacos ihop och sedan begav jag mig till Kristina där hon, Alexandra och Alexandras kille befann sig! Nu var det officiellt - låt valborgshelgen börja!! 
 
Så, vi gick alltså upp vid 05.00 på lördagmorgon för att göra oss redo för valborgsfirandet... japp ni hörde rätt, KLOCKAN 05.00!!!! Men det gällde att vara i tid i parken innan det skulle bli smockat och om det var smockat, herrejösses... Vi var framme vid 08.00 och det fanns typ inte ens en centimeter ledig, men tack och lov hade några kompisar till Kristina kommit tidigare och norpat plats, så skönt! Vi satt i parken från 08.00 till 16.00, så det blev verkligen ett helt pass, haha! Vädret var så fint och umgänget var superhärligt, kan det bli bättre??? 
 
När vi kom tillbaka hem var vi alla helt döda, för vissa hjälpte det med en nap medan jag tog bort mitt smink och sminkade om mig, haha! Jag avskyr att gå runt med "gammalt" smink :)))) Vi beställde pizza och började tagga till igen! Lite senare drog vi på förfest hos Clara & Edvin och stannade där i några timmar innan vi tog taxi till Lilla Torg för att festa på Etage. Snälla, minns inte sist jag var ute och klubbade?? Det var så kul!!! Vilken kväll vi hade! 
 
Jag var hemma i säng vid 05.00 och då hade ett dygn gått, WOOHOO!! Vaknade klockan 15.00 och kände mig ganska utvilad, hahahaha alltså helvete?? Min kusin kom och hämtade mig vid 17.00, då åkte vi till mataffären och plockade allt vi var sugna på för att ladda upp för filmkväll! Söndagen blev bara lugn och det var jätteskönt, behövde verkligen vila ut från den hektiska lördagen, haha! 
 
Måndagen var det tillbaka med jobb men på kvällen träffade jag min älskade kusin Rebecca, så bra att vi tajmade tiden i Malmö! Vi träffade hennes kompis Malin och gick och käkade på Sushi Rebellion, nytt för mig och det var så gott! Det var supertrevligt och vi avslutade kvällen på Moosehead på Lilla torg! 
 
Tisdagen började jag känna mig seg, men jobbade på och min kusin var supersnäll som åkte iväg och köpte bagels från ett ställe jag velat testa länge för att kunna äta det till lunch. Jobbdagen gick undan men kände mig segare och slöare under dagens gång. Mådde bättre av att vila och ta det lugnt. Men inget kul avslut på min Malmö resa :(
 
På onsdagen åkte jag hem och när jag var hemma kände jag mig jättekrasslig och fått feber och torsdagen var likadan. I fredags började jag känna mig bättre men höll mig hemma då också. Så det har varit väldigt lugnt sedan jag kom hem och jättetråkigt, var ett tag sedan jag var sjuk och det är alltid lika tråkigt!!! Men nu är jag äntligen bättre och ser fram emot att börja jobba igen och få uppleva Stockholms vår! Liksom maj nu?!?! 
 
Idag ska jag ta det lugnt och äntligen få träffa min älskling som jag inte sett på evigheter nu!! Hoppas att ni haft en fin helg/att det fortsätter så. Vi hörs snart igen!! 
 
PUSS!!♥
 
Maten var så god och miljön var så fin!! Verkligen så trevlig personal också, hit kommer jag igen! 
Jag och min fina bästavän, så tacksam för henne<333
Fina Sofia och Kristina! 
Smockfullt!!!
Dags att bege oss hemåt!
Stanadard med pizza!
Clara&Edvins lägenhet var så fin att jag blev typ mållös, haha! Älskade den industriella stilen med touch av massa grönt!
Vi sjöngskrek till massa goda låtar och drack, så kul!
Jag fick för mig att fota denna konstinstellation klockan 05.00 på morgonen, men fint blev det??
Maten och atmosfären på Sushi Rebellion var på topp! En av servitriserna kom fram till mig också och frågade vart jag varifrån och jag tänkte för mig själv att hon endast frågar det för att göra narr av mig, haha. Men så var inte fallet och hon var supertrevlig! 
Lite dricka på Lilla Torg!
Älskar Lilla Torg och Malmö, älskar så att vara där!!
Bagels och pannkakor från Bagericaféet, dit ska jag igen! Så otroligt gott! Vart hittar man goda bagels i Stockholm??
Hemåt</3
Jag och Josefine bestämde oss för att ses spontant igår kväll och det var så mysigt! Vi köpte massa gottis och kollade på nya 365 Days, cringe hahah!