/ Life of Sofie /

Lördag 19 Mars 22| Kära Sverige

Hallå i stugan! Känner mig lite uttråkad så varför inte kika in här och skriva ett inlägg??? *hör hejarop och applåder*. Yes, okej perfekt! Dags att catcha upp här vad som hänt de senaste tretton dagarna då vi inte hörts vid! 
 
Jag är som sagt numera en hårt arbetande kvinna (lol) så det är inte mer händelserikt att jag jobbar om dagarna men kvällarna kan fortfarande bjuda på lite skoj! Det är också extremt viktigt för mig att fortsätta göra saker på dagarna och inte vara en person som längtar efter helg och att saker och ting endast inträffar då. Så saker har vi gjort! Sen känner man sig ju givetvis piggare när solen lyser lite mer än 30 minuter om dagen, haha! 
 
Det har varit häng med Henke, med vänner, restaurangbesök och lära känna sina kollegor lite bättre dessa tretton dagar! Sen skulle jag också befunnit mig i Polen vid detta laget med Olivia och Angelica. Vi bokade resan innan kriget bröt ut i Ukraina och efter många om och men bestämde vi oss för att stanna hemma, jättetrist men det kändes fel att befinna sig där nu. Så vi får helt enkelt flytta fram vår resa! Det blev då istället jobb men både torsdag och igår jobbade jag hemma så det kändes ändå som lite "semester", haha. Var superskönt att jobba i tights och en stor sweatshirt!! 
 
Idag har varit ganska lugnt, bara chillat och gjort ingenting hela förmiddagen. Men om några timmar ska jag bege mig in till stan med Olivia och Angelica, eftersom resan inte blev av så får vi lyxa till det med middag och drinkar. Notan ikväll motsvarar väl hela vår vistelse i Polen, haha! Ska bli supertrevligt i alla fall! 
 
Vi hörs snart igen! Ha en fin helg!! PUSS!! ♥
 
Käkade pizza med mina kollegor på SAVOJ mitt i veckan, supertrevligt! 
Var på Täby centrum i söndags med mamma och brorsan, supermysigt att strosa runt och titta i butiker. Fick även min examenspresent från mamma och pappa, är så nöjd och så tacksam<3
På söndagkväll träffade jag Olivia och Angelica och vi beställde burgare igen, vi är helt sålda på dessa hah!
Blev lite mer burgare några dagar efter. Var på Burgers and Beers med Alexandra, Kristina och Erik! Det var sååå gott och jävlar vilka maffiga burgare (???). Vi lät nog lite för högt men fan vad trevligt vi hade!