/ Life of Sofie /

Söndag 26 Juni 22| En månads frånvaro

Hallå bloggen!! Wow, det har ekat tomt här så länge att det är nästan lite awkward att skriva här igen??? Aja, vi ger det ett försök åtminstone! Jag är lite ringrostig med min grammatik och mina puns så ni får helt enkelt bear with me, haha. Oavsett så är det i alla fall roligt att vara "tillbaka" här igen!!
 
Det är mycket som hänt sedan sist och det säger jag ju jämt, men nu menar jag det verkligen, haha. Jag kommer inte ta allt i detalj som jag har en tendens att göra, men ska försöka summera det bästa jag kan! Det har varit jobb som vanligt, träff med vänner, restaurangbesök och roliga aktiviteter sedan sist. 
 
Jag har också varit en vecka i Malmö och det var superskoj! Vi åkte dit för att min ena kusin tog studenten och min ena kusin hade 40-årsfest kombinerat med sin bror som tagit examen, men på köpet av denna resa hann vi med massa annat och hade så trevligt. Jag blir alltid så bortskämd hos mina kusiner och släktingar, är så tacksam!!<33 Min mamma hade även en överraskningsexamensfest för mig, så jag fick fira med min släkt i Malmö också, snällaste sötaste mamma! ♥
 
Denna vecka har varit otroligt bra väder, vi är verkligen bortskämda med det just nu, helt galet vad varmt det är! Men man ska ej klaga!! Nu i helgen har det också varit midsommar som säkert ingen gått miste om. Jag firade med min familj och min kusin André, så det var mysigt och intimt! Igår så var jag på Trädgården med Olivia och Angelica då de hade ett midsommarevent, det var första gången där och det var superkul. Lite festivalkänsla där! Dit kommer jag definitivt tillbaka till! 
 
Idag har jag bara latat mig då jag varit bakis, men även hunnit ta en långdusch, rakat benen, smort in mig och haft i hårprodukter. Ska även snart ha peel off mask på ansiktet och sedan ha ansiktsmask samt måla naglarna så man känner sig "fräsch" inför kommande vecka. Kommer även avrunda kvällen och helgen med en promenad med pappa, väldigt mysigt! 
 
Imorgon ska jag göra hårlaser sedan blir det ett uppehåll över sommaren, så hoppas jag blir relativt hårfri, hah!! På kvällen ska jag eventuellt träffa Alexandra, vi får se hur det blir! Sedan är det massa annat roligt inplanerat i kommande vecka, men det får summeras i nästa inlägg som INTE ska ta en månad, haha. Vi hörs senare i veckan helt enkelt! 
 
Ha en superfin kommande vecka så hörs vi snart. Nu kommer en BILDBOMB!!
Puss!!♥
 
Var på Ted och sedan på Humlan med Josefine en dag i maj, en supertrevlig kväll! 
Firade Daniel & Paulinas tennbröllop med en storslagen brunch, yummi!
Var på min fd kollegas dansuppvisning i Alvik, aldrig sett colombiansk folkdans innan, riktigt trevligt! 
Därefter käkade vi på Brasserie Balzac och snälla vilken bra restaurang?? Å vilken service??? Vi blev så väl omhändertagna och maten var så god!! Dit kommer jag definitivt tillbaka!!
Firade morsdag och åt en jättegod pastarätt! 
Hade AW, vi var på On Air i Gamla stan och gick sedan coh tog en drink! 
Henkes mamma var på besök och vi tog henne till Tennstopet som är en av Stockholms äldsta restauranger och ännu en tiopoängare till restaurang?? Sjukt god autentisk svensk mat, trevlig personal och så fin interiör! Vi gick sedan vidare för lite drinkar! 
Var på Supper och firade Alexandras examen! 
Hade en myskväll med Emma och Alexandra och firade in sommaren!
I min morbrors trädgård, så många fina blommor! 
Vi åkte till Kåseberga där även Ales stenar är belägen, vilken pangdag vi fick. Helt fantastiskt väder och så otroligt vackert. Rekommenderar alla att åka till Kåseberga! Så vackert med alla vilda blommor, älskar vallmoblomman! Å alla vackra djur, kossan på nästsista bilden var så fint motiv<33
Avslutade besöket med lite glass!
En god frukost med bagels från Bagericaféet!
Vi blev bjudna på grillat hemma hos Cecilia & Mattias och sedan stannade jag och syrran där nästan veckan ut, bästa värdparet!
 
Var på middag hos min andra kusin Lucas, massa gottis!
Blev massa mys med Penny när man bodde hos Cecilia, hon är så fin!
Var och käkade på Saltimporten, sjukt gott och så prisvärt! Även helt fantastisk personal där med. Dit kommer jag också tillbaka till! Har insett att jag verkligen blivit bortskämd med bra restauranger på sistone, haha! 
Elias tog studenten och hade en jättetrevlig fest!
Var och åt frukost hos min morbror, manaish for the win! 
Lola tror att hon är en blomma???
Strosade runt i fina Malmö!
Vi kusiner skulle på bio men innan det gick vi och käkade burgare, så yummi!! Bion var förresten det roligaste på länge, vi gick på 4D och vi blev nästan avkastade av våra stolar så mycket som det rörde på sig, haha. Rekommenderas!!!
Gick på en promenad i Cecilias område och hade massa ögongodis runtom mig! 
Daniel och Andrés fest innebar en massa gott och trevligheter! 
Jag och syrran fick bästa skjutsen hem från festen och fyfaaan vad roligt det var att åka i en Porsche!!
Lördag morgon slog Cecilia & Mattias till med våfflor till frukost!
Min examensfest, så tacksam<333
Vi avslutade kvällen hos Cecilia & Mattias och körde Med Andra Ord. Mattias gjorde mig en god White Russian som jag drack!
Sista frukosten!! :(
Käkade sushi med Josefine häromdagen!
Träffade Bella på en picknick!
Midsommar!
Finaste lilla blomsterflickan!!
Igår på Trädgården, vi hade så kul!!