/ Life of Sofie /

Onsdag 27 Juli 22| Homebound

Hallå bloggen!! Lite över en vecka sedan vi sist hördes av och det är inte alltför längesedan (om man är mig då, hehe), men nu är jag i alla fall tillbaka på hemmaplan och här på bloggportalen igen! Jag hade jätteroliga och fantastiska dagar i Karlskrona men det är alltid något speciellt med att vara hemma och speciellt att komma hem igen efter en tid borta. 
 
Resan dit började dock inte speciellt bra, vårt tåg blev försenat och det blev försening på försening... Tågsskiten skulle egentligen gått 16.15 men vi kom inte iväg förrän 19.30... Så himla komiskt också, när tåget äntligen började rulla så applåderade alla (hallelujah liksom) men bara för att 30 minuter senare BACKA BAKÅT??? HAHAHA, jag var så less vid det laget att jag bara skrattade. Så istället för att vara framme i Karlskrona vid 22-tiden så var vi istället framme vid 02.00, tack snälla Snälltåget för det! 
 
Torsdagen var jag lagom mörbultad men klart vi skulle ta vara på dagen ändå! Vi käkade lunch med H:s pappa och brorsa på PM Indian Garden, riktigt god indiskt mat! Sedan chillade jag och tog en dusch medan H jobbade. Vi tog en långpromenad på kvällen och gick sedan på ett popkultur quiz med H:s mamma och man. Superhärlig dag! Fredagen tog jag också det lugnt medan H jobbade och senare på eftermiddagen åkte vi till Karlshamn för att träffa ett par vänner till honom. Vi drack lite bubbel innan vi gick till restaurang Brasserie Fridolf för lite käk. God mat! När vi käkat upp gick vi igenom Karlshamn innan vi hamnade hos H:s vänner igen för att titta på fotbollen. När det var slut så rörde vi oss hemåt, en jättetrevlig kväll! 
 
Lördagen hade jag ingen aning om vad som väntade då H och hans brorsa spånat ihop lite planer för mig och hans brorsas flickvän. Det började med att vi tog båten till Torhamn för att där käka på Kafé Måsen, ett ställe jag åt på sist vi var där. Då käkade jag kroppkakorna men tänkte att jag skulle ta något nytt denna gång. Räkorna är kända i Blekinge också, så det blev bakad potatis med skagenröra som var jättegod men massiv, haha!! Därefter promenerade vi (hade ingen aning om vart vi skulle) men hamnade sedan vid några stugor vid vattnet, där vi skulle spendera dagen och natten! Sååå mysigt! Vi packade upp våra saker, drack lite bubbel och åt frukt. Sedan tog vi en liten cykelrunda och jag och H cyklade även förbi deras lilla ICA för att köpa lite snacks. På kvällen käkade vi tacos och sedan tog jag och H en långpromenad, supermysigt. Vi avslutade kvällen med lite spel och chips och dipp, perfekt dag! 
 
Söndagen fyllde H år så den spenderade vi ute hos hans mormor och morfar med några i hans släkt. Jättekul att få träffa alla igen! Middagen vankades också därute. När vi kom hem gick jag och H en promenad (haha, jag älskar verkligen att gå på promenad) och när vi var hemma tog jag en dusch innan vi la oss. Måndagen hann vi inte göra något innan vår buss skulle gå, men jag hade jättefina dagar där och det var så skönt att komma hem i måndags kväll! 
 
Igår så var jag och klippte mig på morgonen och var hemma ett litet tag innan jag åkte till Polisen för att göra ett nationellt ID-kort. Jag gjorde mitt pass i början på juni men den förväntas inte komma förrän vecka 32 och då har jag redan åkt :)))) Så ja, jag vägrar också stå i kö för provisoriskt pass och förlora typ 4 dagar av mitt liv, haha!! På kvällen åkte jag till Emma, vi åt popcorn/chips, åkte för att titta på deras nya hus och bara pratade om allt mellan himmel och jord. En toppenkväll! 
 
Idag har jag uträttat lite ärenden, gått på promenad med pappa och snart ska jag bege mig till stan för en ansiktsbehandling, är så taggad!! Blir verkligen en selfcare vecka, haha. Ska också få in pedikyr/manikyr nästa vecka, ni hör ju vad nice! Kan inte alla veckor vara såhär :((
 
Dags att avrunda. Tänkte publicera ett shopping inlägg också. Annars hörs vi snart igen! PUSS!♥
 
Jag var grinig men sen gick H och köpte glass och plötsligt var humöret mycket bättre igen, haha! Denna glass var boooomb men sjukt mättande!
Framme i Karlskrona vid 02.00 och staden var otroligt tyst. 
Lunch på PM, yummy!
Från vår långpromenad, så fint!
Popkultur quizet var supertrevligt!
Fina Karlskrona!
Gick på en långpromenad själv under fredagen och här blickar vi mot Brändaholm. 
Ett hus i Karlshamn som glittrade, där hade min syster bott om hon bodde i Karlshamn, HAH!
Vårt käk på Brasserie Fridolf, kunde inte avsluta min bookmakertoast med flankstek, jag var proppmätt!
Det behövs inte mer än en jordgubbskartong för att göra Korven glad, haha!
På båten!
Snälla, har ni sett en så massiv skagenbomb??? Alla fick smaka men vi kunde ändå inte få i oss allt, haha!
Fina Torhamn!
Såg en jättesöt padda på kvällen! 
Här var klockan 23.00 och himlen var magisk. 
Vårt lilla område!
Fika hos H:s mormor och morfar!
Från vår promenad i söndags. Har man chansen så bör man åka till Karlskrona, det är verkligen en fantastisk sommarstad!