/ Life of Sofie /

Måndag 18 Juli 22| Utan rutiner

Hallå allesammans! Ville komma in här och skriva hej och insåg att det nästan gått en månad, igen?!?! Tiden har gått så extremt fort sedan sist men det är för att jag verkligen haft fullt upp och haft så himla roligt på sistone att bloggen hamnat i skymundan, as per usual, haha! Nu är jag dock här och kan kompensera för min frånvaro ;-) 
 
Sedan vi sist hördes av har jag umgåtts med vänner, familj, testat nya barer och restauranger och bara levt livet! Det har varit en riktigt bra sommar än så länge och hoppas att det fortsätter så, för sommaren är långt ifrån klar! Massa roligt kvar som väntar!! Jag tänker att jag delar bilder från alla roliga saker som inträffat på sistone istället för att skriva en novell om allt, blir nog bäst! 
 
På onsdag åker jag till Karlskrona så jag tänker att jag får uppdatera er på nytt när jag är hemma igen så har jag säkert en massa roliga pix att visa också! Då kan jag skriva lite mer utförligt också då jag inte har en hel månad att catcha igen! 
 
Nu ska jag börja avrunda så hörs vi snart igen. Kanske hinner publicera något shopping inlägg också! Annars hörs vi nästa vecka, ha en fin vecka!! PUSS!!♥
 
Var och käkade middag med Roxana, Sama & Laura på La Vecchia Signora, så mysigt!
Vi avslutade kvällen vid Cornelisparken!
Käkade en avsmakningsmeny på Waipo med min kära faster och syster, så mysigt och det var så gott!
Hade AW med mina tidigare kollegor, lagom med pizza!
Bella fyllde år och styrde upp en trevlig födelsedagskalas, hon bjuder alltid på massa gott!
När jag promenerade hem på kvällen, alltså Sverige I FREAKING LOVE YOU!!!!
Hade brunch här hemma för min kusin, hennes sambo och deras fina son!
Käkade lunch med Sofia som var på besök här hemma, på LaoLao. I höst flyttar hon äntligen hem!!!
Käkade på Omnipollos Hatt med H, hans pizza var godare dock, haha!
Roxanas kompis hade en sjukt cool tatuering som jag behövde fota. Vi förade hemma hos henne innan vi drog vidare till F12, vi hade en sjukt rolig utgång ihop!
Alltså himlen kommer aldrig sluta fascinera mig!!!
Var och drack lite drinkar med min killkompis på ett ställe som heter Apropos, testade två olika drinkar. Den sista tog dock priset, heter "Grasshopper" och smakar som After Eight i vätskeform, så sjukt god!! Dagen efter var jag på 20hundra5 med en annan kompis men glömde fota :)) Deras drinkar var i alla fall AMAZING!! Kommer tillbaka till både Apropos och 20hundra5!
Min killkompis hade en sommarfest nu i helgen, vi började hemma hos honom på hans terass innan vi åkte in till stan. Vi började på söder, på Baras Enkel men insåg snabbt att vi var för gamla för det stället (hahaha) och drog därefter till Spesso för lite drinkar på deras uteservering Tetto. 
Spenderade min dag igår i Uppsala med min mamma och syster. Vi käkade lunch på Stationen, shoppade på Eko, fikade hos min systers vän och sedan shoppade vi lite mer på Gränbystaden, en riktigt bra dag med min fina mamma och syster♥