/ Inköp /

Skönhetsnytt

Ny hårvårdsserie! Bytte för ett tag sedan mot schampo, balsam och hårinpackning från Davroe då jag kände att jag ville testa något nytt men insåg snabbt att det inte var något för mig och att mitt hår inte tyckte om det. Så nu har jag återgått till min kära Kevin Murphy men bytt serie i märket! Hade läst att denna serie ska vara bra för lockar och återfuktande och än så länge är den mycket bättre än Davroe och känns skonsam för håret! 
Detox schampo och hårolja! Detox schampo har jag nyligen lärt mig om och hört att det ska vara bra för oss som använder väldigt mycket produkter i håret och det gör jag ju! Viktigt att vara snäll mot sitt hår! Håroljan från Wella uppfyller mitt syfte till ett bra pris, rekommenderas. 
Denna från The Ordinary minskar synligheten av porer och jag har inte så mycket porer, men lite på näsan och det vill jag ju få puts väck bort. Den hjälper rätt så bra! 
Eye patches från Dr Ceuracle som har fått höga recensioner och jag tycker än så länge mycket om dem! Hade jag orkat så hade jag startat varje morgon med eye patches, känns som att det livar upp hela ens ansikte!