/ Life of Sofie /

Måndag 18 April 22| Påsk

God kväll bloggen!! Ett inlägg på en måndag kväll, hur oförutsägbart?? Hade det inte varit för att det varit fullt upp/ledighet så hade jag aldrig suttit här nu, but here I am! Ska försökta fatta mig kort då det snart är läggdags (buhuuu) men vi får väl se hur det går, kan åtminstone försöka haha! 
 
Hoppas alla har haft en fin påsk åtminstone!! Min har varit toppenbra! Efter jag kom hem jobbet i torsdags hade min ena morbror och hans fru kommit så det var jättekul att se dem igen! Vi umgicks och åt god mat tillsammans. När jag vaknade på fredagen fick jag träffa min andra morbror och hans fru också, de kom på torsdagsnatt och då hade jag redan hunnit lägga mig, the new life haha. Vi åt en stor frukost tillsammans och åkte sedan till Djurgården för att promenera där och ta en fika på Rosendals Trädgård, min första gång där. Supermysigt och bra väder! 
 
Lördagen preppade vi här hemma och förberedde inför påsk, vi firade på söndagen för att vara samlade allesammans. Det var jätteskönt att kunna förbereda i lugn och ro och sedan bara ta det lugnt, exakt vad jag behövde också. På söndagen vaknade jag tidigare än alla andra, tog en dusch och fixade mig. Hann också med en långpromenad innan det var dags att fortsätta fixa i ordning, jätteskönt. 
 
Vi blev totalt 20 personer här hemma, fullt hus! Det var supertrevligt att få träffa mina kusiner igen som jag inte sett sen i höstas, älskar återföreningar! Vi åt god mat, pratade om allt och det blev äggjakt för barnen, så kul att se! En jättemysig påsk hade vi tillsammans! ♥
 
Idag har jag bara sovit ut och gjort absolut ingenting! De andra åkte till Uppsala medan jag passade på att bara samla mer energi inför morgondagens jobb. Så skönt att ha fått lite ledigt mitt i april, det behövdes! 
 
Men nu är det dags att avrunda. Vi hörs troligtvis senare i veckan! Ha det bäst!! 
 
PUSS<333
 
Fredagen på Djurgården.
Påsk!!