/ Life of Sofie /

Lördag 9 April 22| Ett skämt

Hej bloggen!! Klev precis ut ur duschen för andra gången idag. Har jag skaffat mig ett nytt maniskt intresse? Nej, så är inte fallet! Imorse kom jag på att jag inte rakat mina stortår (HAHA!!) och nu duschade jag för att man bara känner sig allmänt geggig efter laserbehandlingen. Tidigare idag åkte jag till Sundbyberg för att göra hårlaser hos min bästa behandlare, så fin och trygg människa! Jag har äntligen tagit upp detta igen, därav att jag rakade mina stortår! En nackdel av att vara halvlibanes, haha!! Så jag lasrar i princip hela kroppen och jag tror att jag kommit mer än halvvägs nu för att vara hårfri, så förhoppningen är om att jag är hårfri till sommaren!! Det viktigaste är att benen blir hårfria framförallt!! Det är verkligen inte skönt att lasra vaderna :))))
 
Okej nog om den detaljrika lasringen!! Här är jag igen, en lördag senare! Ytterligare en jobbvecka har passerat och den har verkligen swischat förbi!! Jag slutade arbetsveckan igår med att mysa hemma hos Josefine, hon hade fixat massa gott och det var supertrevligt att varva ner och äta gottis!! Idag har det inte hänt så mycket mer att jag gjort laser, men det blir det ändring på. Ikväll kommer min kära faster hit och det ska bli så trevligt! ♥ 

Btw, vad är det för snöoväder vi drabbats av nu i april??? Orkar inte!!!! Tänker inte gå ut utanför dörren något mer idag, det kan ni vara så säkra på!! Aja! Nu ska jag mysa på framför Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, tänk att jag inte sett den innan??? Den nya har ju premiär idag (om jag inte misstar mig???) och jag och H har bestämt att se den när han kommer hem från Karlskrona, så ska passa på att se den gamla nu och uppdatera mig!! Har liksom inte gått på bio sedan november 2019, det är jävligt länge sen nu :)))))
 
Nu ska jag avrunda!! Ha en fin helg!! Hörs nästa lördag!! PUSS!!!
 
Åt en pokébowl förra söndagen, den var helt ok!! 
Josefine hade ordnat massa gott!!!