/ Life of Sofie /

Lördag 2 April 22| Första lördagen

Hallå där! Har det börjat bli en rutin att jag bloggar på lördag?? Oavsett är det ju då det oftast finns lucka för att titta in här och jag vill helst inte skriva med för stort mellanrum, för då är det alldeles för mycket att catcha upp och då blir inläggen nästan oläsbara, haha! Så, HEJ bloggen! 
 
Nu är det ju som sagt en vecka sedan jag tittade in här så det har hunnit hända lite nytt! Har varit jobb som vanligt och dagarna rullar på i otroligt snabb takt, galet!! Nu är vi ju liksom inne i april! I onsdags efter jobbet mötte jag upp H på Aifur för att fira att hans C-uppsats är godkänd, superkul! Han har velat gå på Aifur superlänge så nu var det dags! Å wow, hur har jag missat denna restaurang? Det är absolut inte en turistfälla trots att det är en restaurang som är vikingainspirerad och är placerad i Gamla Stan, haha. Det var så god mat och vi hade så kul! Vilken stämning och vilken personal! Dit måste varje svenne och turist gå, haha! 
 
Igår efter jobbet så spenderade jag fredagskvällen hos Alexandra, så mysigt och välbehövligt ♥ så tacksam för min bästavän verkligen!! Lola följde även med och sällskapade mig och Alexandra, haha! Klart att Lola också ska få ha kul på helger!! 
 
Idag har jag rensat upp i rummet och tagit tag i småsaker som jag inte orkat med på vardagarna och gjort ytterligare en rensning i min garderob, det behövs verkligen haha! Även glott Love Is Blind och varit på en långpromenad med mamma och hundarna. Ikväll ska vi äta sushi och sedan ska jag fortsätta glo Netflix och käka min sista kettle popcorn påse från Kanada, tragiskt </3 
 
Hoppas ni har en fin helg så hörs vi snart igen!! 
 
PUSS!!♥
 
Jag och H hade söndagsutflykt förra söndagen och utforskade grannkommunen, väldigt mysigt men kallt!
Fina Gamla Stan!
Alla måste till Aifur!!
Mitt fina sällskap igår!!<33