11 september 2019

TILLBAKA TILL RUTINER

Allmänt

HEJ IGEN GÄNGET!
 
Nu känner jag verkligen att semestern är över och att jag börjar komma tillbaka till verkligheten igen... Kan tycka att det är skönt att vara tillbaka i rutiner där man gör någonting "vettigt" av sin tid. Ledighet i alla ära ( - don't get me wrong) men efter nästan två hela månader utan jobb och träning så känner man väl att det börjar bli lite för bra för att vara sant och att det är dags att återgå till verkligheten.
 
Min vardag i Lund: 
 
1. Just nu så har jag en föreläsning/lektion om dagen; kl 10-12 oftast.
2. Därefter brukar jag käka lunch med lite vänner, sedan sätta oss antingen på någon slags räknestuga, eller hemma hos någon.
3. Från och med i måndags så fixade jag även gymkort på Gerdahallen, så har faktiskt varit på gymmet två dagar i rad nu efter plugget. Man märker verkligen hur skönt det är för psyket att träna när man har så mycket i skolan. Det är mycket eget ansvar med plugget nu (vilket är på gott och ont) och det går fort framåt, så det kan vara skönt att bryta av pluggandet lite och få tänka på annat.
4. På kvällarna brukar jag och två till tjejer som jag lärt känna här nere åka hem till någon, kolla Paradise Hotel (höhö), laga god middag (vilket är vääääldigt skönt faktiskt, då man inte är så motiverad till att laga bra måltider själv hela tiden annars) och sedan bara hänga fram tills läggdags.
 
Alltså verkligen recommend recommend till er som flyttat hemifrån eller bytt stad att hitta någon/några kompis/kompisar som ni kan laga mat tillsammans med på kvällarna. Det brukar även räcka till matlådor dagen därpå + att man slipper ha oförbrukad mat hemma som man inte lyckats äta själv inom den tid som det håller sig "fräscht" ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress