2 september 2019

NEW HOME

Allmänt

Alltså guuud. Var ska jag börja?!
 
Älskar Lund, min nya hemstad. Flyttade ner förrförra söndagen och har precis haft en veckas nollning! Vi började på måndagen och blev indelade i olika "novischgrupper" där vi fick fyra faddrar som tog hand om oss. Jag hamnade i gruppen "LE Royals", bland ett riktigt härligt gäng människor och dessutom sjukt bra faddrar. Eftersom vi hade temat Royals så fick vi gå runt i små söta rosa kjolar och kronor hela dagarna, men om man jämför med andra grupper så var det en väldigt tacksam outfit;-) Det fanns t.ex. Farmers, Diggers, Firemen, Outlaws osv. 
 
Dagarna gick framförallt ut på att åka till olika parker (då det finns ett flertal stora och fina parker i Lund). Där tävlade man med sina novichgrupper och så mötte man andra grupper! Det var alltså olika grenar och aktiviteter, och så fick man även"taggpoäng" (så det var viktigt att vara på hugget och sjunga ramsor osv). Det var ju det sjuuuukaste vädret dessutom, alltså över 30 grader typ, så man var helt genomsvettig utöver det. På kvällarna hade vi först förfester i grupperna, sen gick man vidare till nationer och därefter efterfest till 04.00 på Skånis!
 
Går liksom inte att beskriva veckan, men den var helt amazing. Det är SÅ värt att vara med på nollning. Har lyckats få en massa nya kompisar tack vare det dessutom!! Det enda som saknades var väl kanske sömnen, eftersom man var ute till 4 och gick upp hyfsat tidigt dagen därpå... men välkommen till studentlivet antar jag?;-)
 
Har ni frågor kring detta eller vill höra mer bara så får ni mer än gärna höra av er!
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress