20 oktober 2019

24H I KÖPENHAMN

Allmänt

Hej på er finisar!
I fredags åkte jag, Vera och Tova till Köpenhamn och sov på hotell en natt. Man får ju passa på nu när man bor så pass nära (tar liksom max 50min med tåg!) plus att vi kände att vi förtjänade det efter en rätt så tuff tenta i torsdags. 
Utsikt från hotellet. Vi bodde på Hotel Loeven (som jag bott på tidigare)
På fredag strosade vi omkring på Köpenhamns gator. Vi shoppade lite (jag köpte faktiskt 3 grejer) och satte oss sedan på någon uteservering vid Nyhavn och tog en kall cööööla.
På kvällen snyggade vi till oss lite och åt sedan jättegod italiensk mat (på en restaurang jag tyvärr inte minns namnet på:/). Han inte ta så mycket bilder efter det eftersom det SPÖREGNADE. Vi fick liksom springa in på 7eleven och köpa regnponchos... Dök upp på restaurangen helt genomblöta från topp till tå - inte så kul:( Men gott var det i alla fall!
Morgonen därpå käkade vi supergod brunch på ett café som hette "Granola". Det låg hyfsat nära hotellet så det var väldigt skönt. Strax därpå promenerade vi till centralen och tog tåget hem.
 
Det blev en lååååång lördag! Mina kära tjejkompisar från Gbg var på besök så vi hade en dunderutgång (som slutade med att man kom hem först vid 6 imorse... nu mår man). De har dock åkt hem nu:(
 
Puss
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress