4 december 2019

FRAM & TILLBAKA

Allmänt

Hej gänget!
Jag börjar ju på att tappa det här med bloggen... Förlåt förlåt förlåt.
 
Jag pendlar verkligen mellan Lund och Göteborg, framförallt nu den senaste tiden. Har varit mycket som jag "behövt" (eller ja, velat) åka hem till och sedan är det ju så pass smidigt med tåg/bil. Här får ni en liten recap:
I torsdags tog jag, Vera och Tova bilen upp till Göteborg. Jag hann nästan få en hel dag där! Det blev mycket familjehäng, samt god & mysig middag på restaurangen Olivia med Noah och Felicia. Åt en suuuupersmarrig pasta med kyckling. Mums! För övrigt var det en lugn och skön dag. 
Fredagens look ser ni ovan! Älskar min nya kappa (som jag fick i födelsedagspresent av tjejerna) från NAKD. Den är så sjukt ball! Man hade liksom inte riktigt "vågat" lägga pengarna på en sån här kappa i vanliga fall, så det är lite lyx att vännerna passade på. Vad tycker ni? Do you like it as much as i dooooo?<3
 
Fredagen var faktiskt också väldigt lugn. Åkte in till "gamla" jobbet en sväng och hälsade på mina kollegor, gick lite på stan med mammsen och sedan passade jag på med att hänga med lite kompisar (har ett gäng som ska åka iväg på långresa nu igen... lagom avis!). Det kändes väldigt skönt att få träffa dem i vilket fall som helst.
...Åkte dock tillbaka till Lund redan på lördagen då jag skulle på en rolig tacksittning på kvällen. Som ni kanske vet så har jag ju jobbat som "funkis" (har alltså jobbat på Malmö Nation), så nu var det en stor sittning för alla som är delaktiga på ett sätt eller annat. Det blev tre rätters & sedan dansade vi vidare till självaste Casa!!! Stökig kväll kan jag lova haha. Men det var riktigt lyckat!
 
Nu väntar en låååång tentaplugg-vecka. Tenta i marknadsföring nästa tisdag, yey:)
Snart är det semester dock och ingen är mer taggad än jag! 
Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress