14 augusti 2019

VAD HÄNDER NU...?

Allmänt

Eeeeh, jag vet inte om jag berättat det här för er?
Men jag ska flytta till Lund och plugga till hösten!
 
Jag har alltså bestämt mig för att lämna mitt älskade Göteborg, mina älskade vänner och min älskade familj. Jag har bestämt mig för att sluta i mitt älskade handboll och mitt älskade lag. Jag har bestämt mig för att lämna mitt älskade jobb och mina älskade kollegor. Det är dags för mig att kliva utanför min comfort zone och testa någonting helt nytt! Att flytta till Lund och plugga ekonomiprogram är det klivet.
 
Det är självklart lite blandade känslor kring flytten. Jag är lite förstörd inombords av tanken att lämna så mycket bakom mig, men samtidigt vet jag att det alltid finns kvar här hemma. Svårast är ju utan tvekan att lämna familj och vänner! Även om jag kommer att komma hem ibland så blir det ju inte samma sak... Det blir liksom inte en del av vardagen att ses längre; inga spontana myskvällar, inga luncher i stan och inga snabba kramar när man känner sig nere. Å andra sidan börjar alla ändå jobba nu och förr eller senare ska folk ut och resa själva! Då sitter man hemma i ett grått, tråkigt, ensamt Göteborg och önskar att man hade börjat plugga i en av de bästa studentstäderna i Sverige istället! 
 
Det ska bli såååå spännande att åka ner till Lund. Har fått hyra en superfin lägenhet (som ni ska få se bilder på) av en vän dessutom, så längtar tills jag ska få komma dit och testa bo där. Sedan har jag anmält mig till nollning dessutom - i mean, ska jag ha en maxad studentupplevelse så är väl det ett måste??? Och jag känner redan rätt så många som bor där och även en hel del som ska flytta dit. Det blir säkert super! Annars är det bara att flytta hem igen och starta om på ny kula.
 
Vad det gäller handbollen så är det inte omöjligt att jag försöker hitta ett lag där nere. Är inte redo för att dra igång med elithandboll direkt meeeeen jag hoppas att jag ska hitta någonting som passar mig bra. Vi får se lite! Vill komma in i plugget och staden innan jag kastar mig in i en sport. 
 
Men hur som helst, har ni några tips eller frågor så är det bara att skriva till mig! Vill gärna veta aaaaallt om universitet och även allt om Lund. Hit me up;-)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress