16 augusti 2019

TRÄNING

Allmänt

Jag imorse: före träning vs. efter träning:-)
 
Hej på er finisar!
 
Har varit så duktig de senaste dagarna (kan bero på att jag har NOLL saker att göra nu när jag är ledig och nu när alla andra har börjat jobba och grejer). Jag har fixat massvis inför plugget, fixat med uthyrningen av lägenheten, ansökt om CSN, lagat mat och nu även tränat. 
 
Fick en fråga om träning förresten! Kan passa på att svara på den nu när jag ändå varit igång och tränat idag. Helt ärligt så kan jag säga såhär: man kan räkna på mina fingrar hur många gånger jag tränat sammanlagt sedan jag slutade i handbollen. Tidigare har tränat konstant sedan jag var liten, utan uppehåll! Nu har jag ääääntligen fått en sommar fri från "måsten" och fri från påtvingade träningar och sommarprogram. Har alltså helt enkelt unnat mig ledigheten, både för psyket och kroppens skull. 
 
Dock måste jag erkänna att det börjar märkas att jag inte tränar lika ofta. Talar inte om vikt eller så, utan bara att man känner att man inte är lika hälsosam som innan. Man äter mindre (för man är inte lika hungrig när man tränar) och det blir viktigare att äta BRA mat. Jag har ju aldrig varit den som varit bra på att käka den nyttigaste och mest hälsosamma maten, och har absolut inte haft problem med att äta det jag känner för! Älskar att "unna mig" (HATAR det ordet) onyttigheter när jag är sugen. Å andra sidan vet jag att det inte håller i längden inte träna och samtidigt äta skitmat. 
 
Tidigare har handbollen varit min enda träning. Det räckte så, kan jag lugnt säga haha. Vi hade väl ca 4-5 handbollsträningar i veckan, minst 1 match i veckan, och sedan gym- eller löppass utöver det. I sommar har jag väl tränat MAX en gång i veckan haha:-)...
 
Inför hösten nu när rutinerna drar igång har jag dock bestämt mig för att ta tag i träningen igen. Känns så dumt och onödigt att kasta bort det jag byggt upp under alla dessa år. Tänker inte träna som en dåre, men ska försöka få åtminstone 1-2 gympass i veckan och gärna lite löpning/promenader däremellan. Mer specifika träningspass kan ni få när det väl är dags att dra igång igen! För ska jag vara helt ärlig så har jag inga just nu... 
 
PUSSSSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress