0

Total krasch

I måndags och tisdag var jag så duktig. Cyklade upp och till stallet och red ut på Edward och Sam, hon fick sig en tur på en bra bit över milen. Longerare Mango i hagen med sadel. Hade damp... sånt ser det ut som en flock vildsvin gått lös (förlåt Bert)
Passade även på att frisera Alva. Hon ser ut som ett bortglömt troll. Ser fortfarande lite trolig ut med hår som sticker ut överallt men så fort allt växer ut kommer hon bli fin. Hade tänkt testa longera på banan men dem var upptagen så tog en promenad istället. 

(null)
Vet inte om det syns så mycket. Tvättade ben och svans, klippte hovskägg, ryckte man, klippte stubb, försökte klippa bort tofsarna i öron och så klippte jag alla långhåriga strån på huvudet. 
(null)

Igår steg jag upp i ottan, eller ja det kändas så. Innan kl 9 hade jag tagit mig till stallet. Skulle vara smart igen att rida från hagen och den här gången skulle jag ha mango som handhäst. Alltså det gick bra, Edward följde med 10m men sen stanna han kvar. Suck bara gå ner efter honom och Alva igen.

Red dressyr på Sam och Edward. Boda var så fina men hyllar Edward lite extra för han förtjänar 1000 guldstjärnor. Jag kunde rida runt på en volt och göra övergånget i trav och galopp. Det har aldrig hänt. Glädjetårar delux. Ni ska bara veta vad jag kämpar med honom. 

Mango tömkördes och det gick bra. Fokus var framåt och övergångar. Fick till och medin några galoppsprång då och då. Betingar om han hat fått för sig att banan ärftlig litenflr han vill inte galoppera där, i hagen går det mycket bättre.
Alva fick lite grundarbete i AR och när hon kändes lugn så longerade jag kravlöst och det gick superbra.

Efter stallet cyklade jag hem i ilfart för att hinna duscha innan psykologen som btw var asjobbig att träffa

Sen hen till mamma och vara kattvakt
(null)

(null)

(null)

(null)
Snarare monster. Fuck vad jobbiga dom var. 

Idag hämtade jag ut min nya mobil. Fick erbjudande i måndags jag inte kunde tacka nej till och jag verkligen i behov av ny mobil. Sitter och ska fixa med få allt och funka när kuratorn ringer. 
-Läkaren vill inte sjukskriva dig längre utan du måste prova jobba 25% 
Det var som att få en kalldusch. Fick panik. Jag sa i måndags att jag inte var redo och hade panik, sa även förra veckan. Men nej fick inte ens kommun på en bedömning utan allt är klart. Så from imorng är jag tillbaka på bra zoo, dock bara 25%. Men jag är så inte redo att gå tillbaka. Så efter att mer än halva dagen gått åt till att ha panikångest, funderat på akutpsyk eller om jag bara skulle avsluta livet här och nu så bestämde jag mig för att ta mig till stallet. Gråtandes hela vägen, kunde släppa av det mesta när jag väl var i stallet men då och då kom det riktigt dödsångest och jag bara grät. Jag mår fortfarande superdåligt och är så besviken att jag måste prova fast jag öppenbarligen inte är redo. 

Lyckades rida ut Ed och Sam. Galopperade mycket för det behövdes. Mango fick bli longerad i hagen igen och övade inte på att flyga idag vilket känns tryggt. Alva upprepade jag gårdagen med men idag kändes hon mer stressad så fokusera bara på skritten
Dröjde mig kvar alldeles för länge och kom hem sent. Ville inte riktigt hem då jag visste att jag skulle bryta ihop igen när jag skulle berätta för Patrik.

Kan hända att jag går in lite i radioskugga ett tag.
(null)


Kommentera här: