0

Nath har varit på besök

Idag var Nathalie äntligen i stallet igen. Vi red lite på Edward. Jag tror det är typ tre år sedan Nath red honom och då skenade dom runt som vettvillingar. Men idag gick det bra. Han ärväldigt känslig och inte van att ha nån annan på ryggen än mig. Vi känner ju varandra utan och innan och jag tror inte folk förstår hur känslig och svårriden han är. Han smådrog några gånger med Nath men hon lyckades parera och i slutet travade dom runt riktigt fint. 

(null)

Efter det red vi ut barbacka på Mango och Sam. Mango skötte sig super och vi hade en mysig ridtur. Jag och Nath barbacka på en varsin häst det är liksom så som det ska vara. 

Alva har skött sig superbra i helgen. Igår travade vi själva för första gången och idag red jag själv på en gång. Fortsätter hon gå så här bra så blir det ridbanan nästa helg. 
(null)

Jag och Filippa skulle dessutom vara tidseffektiva och slippa bli blöta om fötterna så vi redin från hagen. Gick ju sådär för ingen annan häst följde med oss upp. Tog nästan en timme att få in alla, vi passade på att laga hagen lite också. 
(null)

För övrigt har det blivit lite för mycket semlor. Igår gjorde jag och Emanuel egna semlor. Dom blev goda men små så jag åt två. 
Och idag köpte jag och Nath semlor. Blev två var dock av den större modellen än dagen innan. Snart är semelsäsongen över så det gäller att ligga i nu på slutet.


Kommentera här: