0

Alla faller

Jag vet inte vad som händer men börjar se ett tydligt tecken på att jag borde hålla mig borta från hästar resten av mars. Förra fredagen åkte ju jag i backen igen. Axeln tog ordentligt med stryk och krånglar fortfarande. På lördagen for Filippa av sin Hades och Mango bockade omkull sig själv. Funderar på att föra statistik på hästarna också eftersom alla faller. 

Veckan flöt på bra. I torsdags snubblade dock Edward till så han nästan ramla och jag var på väg av åt vänster på min onda axel. Då kände jag bara att nej nu vill jag inte mer men hämtade mig lite snabbt och red vidare.
Och igår mina vänner så ramla Nath av Mango. Hon ville testa att galoppera och Mango är skeptisk till nya saker. Han fattade galopp men bröt av och så gjorde dom ett nytt försök där han fattade galopp och sen vet jag inte riktigt vad som hände, tror det var en kombination av en liten bock, stanna och ett skutt åt sidan för jag vände mig lagom om när Nathalie for i backen. Väldigt odramatiskt och snygg landning. Vi hade det ju på känn att det kunde gå åt pipsvängen. Men hon kravlade sig upp igen och så travade vi hem.

Den tredje månaden på det här året är snart slut och alla människor i stallet har redan dejtat marken. Kommer bli en tuff konkurrens i år. 

För övrigt har hästarna fått skor, jag har jobbat och hästarna har tränats i stort sett hela veckan. Så får vi se vad helgen bjuder på. Jag ska rida Alva på banan igen är tanken. 

(null)

Kommentera här: