0

Nyårsutmaningen

Jag och Filippa kickstartade året med en nyårsutmaning som pågick under hela januari. Samandhi fick vara min partner in crime. Nedan ser ni vilka utmaningar som skulle göras.
 
(null)
 
Eftersom ridbanan var stenhård så hämtade vi ut lite rkvisita till hagen. Jag tänkte att hoppa över bara en tunna skulle vara lite svårt och kanske läskigt. Sam har hoppat över dom flera gånger men varje gång är en ny gång och nu trodde jag verkligen hon skulle trilskas då vi lagt ut tunnan i gräset. Men hon var superduktig. Började med att hoppa över båda och sen tog jag bort så det bara blev en.
 
Flytta föremål så valde vi att flytta en pinne mellan två tunnor. Jag ville göra allt i galopp men kom aldrig tillräckligt nära för att fånga upp pinnen i galopp plus att Sam var supertaggad så vi började i trav och avslutade i galopp.
 
Sen 8:an försökte vi oss på galoppombyten. Meningen var enkla galoppombyten där man saktar av till skritt och sen tar ny galopp. Det vi övat med Marina under hösten. Sam var inte alls med på dom noterna så vi körde travövergång istället. Hon gjorde det jättefint i uppvärmingen men blev inte alls lika nöjd när vi väl filmade.
 
Sista utmaningen att släppa taget så lät jag henne galoppera rakt fram, hade förväntat mig en bock men hon småstack bara lite med huvudet rakt ner. Det är dock heller inte med på filmen eftersom jag ville skicka in en film när jag har kontroll. Men vem vet kanske dycker upp bloopers nångång, behöver dock ett bättre filmredigeringsprogram då jag bara använder nån app på plattan just nu.
 
Här kommer filmen på alla momenten.
 
 
 
 
Denna färgsprakande rosett fick vi.
 
 
 

Kommentera här: