0

Miljöträning

Miljöträning är också ett alternativ som man kan tävla i när det kommer till onlinetävlingar. Jag har hakat på de flesta som dykt upp.
 
De bästa och roligaste har helt klart varit våghalsar på distans. Där har man verkligen fått utmana sig själv och sin häst. Det finns oftast två klasser, en uppsutten och en vid hand. Första gången var jag bara med, med Mandi i handklassen, andra gången tog jag Mango för hand och Sam uppsuttet och nu senaste så tog jag Mango uppsuttet och Edward för hand. Så kul att se Mangos utveckling i det hela. 
 
Vi var även med på vardagslydnad där man skulle visa hur lydig hästen är i vardagen. Sam fick vara med uppsuttet och Mango vid hand. I varje fast så var det placeringar och Mango drog till med en andra plats. Hur coolt?? Dagen innan resultat slet han sig på banan och hoppade in till grannens hästar och röjde runt där i hagen. Tur att det inte var tävling den dagen.
 
Mango har även varit med i agility. Där sprang vi runt en bana tillsammans.
 
Samandhi har jag haft lite väl höga förväntingar på och vi har inte lika starkt band som jag trott. Så under våren ska hon vara med i vardagslydnad. Ville egentligen ha Mango men inser att Sam behöver mer miljöträning. Jämtsäker som håller i våghalsar ska ha en till utmaning nu under våren och den ska Mango få vara med i, förhoppningsvis uppsuttet. Jag vill liksom ha med alla hästar i allt men det blir lite för dyrt, jag har så svårt att välja vem som ska få göra vad.
 
 
 
 
 
 
I år ska jag bli bättre på att klippa ihop filmer från alla utmaningar så får ni se lite vad pysslar med. Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen också men det hör ni ofta. Just nu finns inte jätte mycket att skriva om. Det är is och stenhårt i marken, försöker hålla igång dom så gott jag kan men dom går inte speciellt hårt just nu. Mango har dessutom hosta så han vilar helt och hållet.
 
 
Allmänt miljöträning vardagslydnad online våghalsar på distans våghalsarpådistans

Kommentera här: